ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Μίλαν - Ίντερ για επαφές ο Στραματσόνι

Στο Μίλαν - Ίντερ για επαφές ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο "Σαν Σίρο" θα βρεθεί απόψε (20/11, 21:45) ο Στραματσόνι για να δει το Μίλαν-Ίντερ και να μιλήσει με στελέχη των δύο κλαμπ ενόψει Ιανουαρίου.

Κάτι η διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τη μετεγγραφική του ενίσχυση τον Ιανουάριο, κάνουν τον Αντρέα Στραματσόνι να βρίσκεται απόψε (20/11, 21:45) στο Μιλάνο για να παρακολουθήσει από κοντά το "Derby della Madonnina" ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ, έχοντας παράλληλα επαφές με ανθρώπους των δυο ομάδων.

Όπως για παράδειγμα με τον αθλητικό διευθυντή της Ιντερ, Πιέρο Αουζίλιο, αλλά και με ανθρώπους που έχουν τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μίλαν, αφού ο "Στράμα" γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια και εκείνους που κινούν τα νήματα στα δυο κλαμπ. Επομένως, θέλει να δει τι προοπτικές υπάρχουν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να πάρει παίκτες για την συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν.

Ο Φελίπε Μέλο της Ιντερ και ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ Γκαμπριέλ της Μίλαν είναι στη λίστα του Στραματσόνι, αλλά δεν είναι μοναδικοί υποψήφιοι, αφού στο συγκεκριμένο ματς, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με μάνατζερ κι άλλων ποδοσφαιριστών, συμπεριλαμβανομένου και του ατζέντη του Ραφαέλ Καμπράλ της Νάπολι. Αν μη τι άλλο, θα έχει ενδιαφέρον το ταξίδι του "Στράμα" στο Μιλάνο.

Photo Credits: Action Images

Οι δοκιμές του Στραματσόνι, ο Αλαφούζος και το... σύστημα της Καλλιθέας
Εύκολη νίκη με 4-0 επί της Καλλιθέας, αγωνίστηκε ο Τελάντερ
Η νέα πραγματικότητα για τον Λουκ Στιλ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ