ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Λονδίνο για την ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους του κονσόρτσιουμ και θα συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο ΟΑΚΑ και στην ΠΑΕ.

Το πρωί της Τρίτης (20/3) το Sport24.gr σας ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναζητεί τρόπους να βοηθήσει άμεσα την ΠΑΕ, προκειμένου να αποφύγει την κατάρρευση και τον υποβιβασμό.

Διότι κανένας δεν εγγυάται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα (αποφασίσει να) ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες και η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Superleague.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (τη σύγκλιση με την Κυβέρνηση και την επιστολή στον Αλαφούζο), ο Γιαννακόπουλος θα μεταβεί στο Λονδίνο την Τετάρτη (21/3) για να έχει κατ' ιδίαν συνομιλίες με τους επικεφαλής του κονσόρτσιουμ.

Προφανώς, θα τους ενημερώσει για την πορεία των συζητήσεων για το "Athens Alive" αλλά κυρίως, θα αναλύσουν πως μπορούν να συνδράμουν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, χωρίς να παρεκκλίνουν του πλάνου τους.

Φαντάζει δύσκολο να μπει άμεσα η κοινοπραξία στην ΠΑΕ, αφού κάτι τέτοιο προϋποθέτει το κλείσιμο του deal για το ΟΑΚΑ και αυτό δεν θα συμβεί σε λίγες μέρες. Όμως, υπάρχουν εναλλακτικές για να δείξει το κονσόρτσιουμ τις διαθέσεις του και να ασκήσει πίεση στον Αλαφούζο και την Κυβέρνηση, χωρίς να ρισκάρει ένα μεγάλο ποσό.

Από εκεί και πέρα, πιθανώς ο Γιαννακόπουλος να ταξιδέψει στο Λονδίνο έχοντας και την απαντητική επιστολή του Αλαφούζου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε ότι θα απαντήσει σύντομα στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, αναφορικά με τους όρους που του τέθηκαν.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιαννακόπουλος, ο μπροστάρης που εξαρτάται από άλλους
Η σωτηρία του Παναθηναϊκού έρχεται από το "πράσινο φως" του Γραμμένου
Η "αποκλειστικότητα" Γιαννακόπουλου και οι άμεσες κινήσεις
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ