ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Κορωπί οι Μολέντο, Βιγιαφάνιες έλειπε ο Χουχούμης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Ροντρίγκο Μολέντο και Λούκας Βιγιαφάνιες βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (27/6) στο "Γ. Καλαφάτης" και έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Απουσίαζε ο Χουχούμης που είναι σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του. (VIDEO)

Κανονικά βρέθηκαν την Τρίτη (27/6) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του "Γ. Καλαφάτης" τόσο ο Ροντρίγκο Μολέντο όσο και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Και οι δυο άσοι του τριφυλλιού ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και όχι έξω στον αγωνιστικό χώρο.

Άλλωστε και οι δυο έχουν κάποια προβλήματα από τα ματς των play offs και για αυτό το λόγο την Τετάρτη θα κάνουν εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί πόσο καιρό θα μείνουν εκτός προπονήσεων. Ο μεν Μολέντο θα επισκεφτεί ειδικό γιατρό ΩΡΛ μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στη μύτη. Ο δε Βιγιαφάνιες θα κάνει μαγνητική λόγω της κάκωσης που είχε από το ματς με τον Πανιώνιο.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, διατάσεις, ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι σε μικρό χώρο ενώ η προπόνηση της Τετάρτης (28/6) θα γίνει και αυτή στις 7:00 το απόγευμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πολλές ευχές για «καλή σεζόν» και μια μίνι ομιλία του Μαρίνου Ουζουνίδη στους ποδοσφαιριστές ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις με πάσες, παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Στο «Γ. Καλαφάτης» έδωσαν το παρών και οι Λούκας Βιγιαφάνιες, Ροντρίγκο Μολέντο οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Ο Βιγιαφάνιες θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική τομογραφία λόγω της κάκωσης που είχε υποστεί στον αγώνα play offs εναντίον του Πανιωνίου. Ο Μολέντο θα εξεταστεί αύριο από ειδικό γιατρό ΩΡΛ μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στη μύτη".

ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Σε αντίθεση από το πρόγραμμα της Τρίτης απουσίαζε ο Διαμαντής Χουχούμης. Χωρίς όμως να είναι αδικαιολόγητος καθώς στο τριφύλλι το γνώριζαν. Άλλωστε ο νεαρός άσος δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν και βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων για να λύσει το συμβόλαιο του.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει βρει ομάδα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Σλοβακία (Σλόβαν Μπρατισλάβας) και δεν αποκλείεται μέσα στην διάρκεια της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις και να έχουμε την αποχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή από το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ