ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Κορωπί ο Κωνσταντίνου, δεν του μίλησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Στο Κορωπί ο Κωνσταντίνου, δεν του μίλησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού
Κωνσταντίνου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" το απόγευμα της Τετάρτης αλλά δεν μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού".

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ήταν αυτός που εκπροσωπώντας τη διοίκηση του τριφυλλιού βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο "Γ. Καλαφάτης" για να συνομιλήσει με τους "πράσινους" αν χρειαζόταν.

Αυτό τελικά δεν έγινε, καθώς όταν οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού ρωτήθηκαν αν θέλουν να μιλήσουν με τον πρόεδρο της ομάδας απάντησαν πως δεν έχουν κάτι να του πουν και δεν χρειαζόταν να υπάρξει κάποια ομιλία εκτός και αν ήθελε ο ίδιος να τους πει κάτι.

Ούτε ο Κωνσταντίνου είχε κάτι ιδιαίτερο να πει στους πράσινους και αρκέστηκε απλά να δείξει σε δυο-τρεις ποδοσφαιριστές τα καταθετήρια τα οποία δεν είχαν δει, καθώς σχεδόν είχαν σταλεί με e-mail στους παίκτες του "τριφυλλιού" μέχρι την έναρξη της προπόνησης.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ αρκέστηκε να έχει κάποια τετ α τετ με το τεχνικό τιμ του τριφυλλιού και να παρακολουθήσει την προπόνηση.

ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ

Πριν την έναρξη της προπόνησης οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού συνομίλησαν με τον Λουτσιάνο και τον ρώτησαν αν και ο ίδιος είναι εντάξει με τα χρήματα που πήρε. Ο Βραζιλιάνος απάντησε πως γνωρίζει ότι πληρώθηκε μέρος όσων του οφείλονταν και πως τις επόμενες μέρες (ο ίδιος έλεγε την Πέμπτη) θα έχει μια νέα συνάντηση με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Για αυτό και ο "Λούτσι" έδωσε το "ΟΚ" ώστε να γίνει η προπόνηση και φυσικά συμμετείχε και αυτός χωρίς κάποιο πρόβλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ