ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Κορωπί ο Ατζαγκούν

Στο Κορωπί ο Ατζαγκούν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αμπντούλ Ατζαγκουν ενσωματώθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, αλλά στις επόμενες ημέρες θα αναζητηθεί η συναινετική λύση στο συμβόλαιο του.

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Λεβαδειακό, στον οποίο είχε παραχωρηθεί δανεικός και την Μεγάλη Παρασκευή (29/4) ενσωματώθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Νιγηριανός χαφ θα προπονείται στο "Γεώργιος Καλαφάτης" μέχρι τη λήξη της σεζόν, εκτός και αν διευθετηθεί η υπόθεση του νωρίτερα. Ο Αντρέα Στραματσόνι τον έχει ενημερώσει ότι δεν τον υπολογίζει και αυτό δεν άλλαξε μετά την παρουσία του Ατζαγκούν στη Λιβαδειά.

Οπότε, ο ατζέντης του Ατζαγκούν θα έχει επαφές με τα στελέχη του Παναθηναϊκού για να καταλήξουν σε ένα συμβιβασμό για το μέλλον. Είτε με την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, είτε με την παραχώρηση του με πώληση ή δανεισμό.

Παρόμοια κατάληξη με τον Ατζαγκούν θα έχουν και άλλοι συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό του Ιταλού προπονητή για την επόμενη σεζόν. Ακόμα και ορισμένοι με μικρό χρόνο συμμετοχής, οι οποίοι θα δοθούν δανεικοί.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ