ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε μαζί με τον Τάκη Φύσσα στο Κορωπί μετά το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού και αυτή την ώρα δίνει το "παρών" στο γεύμα της ομάδας όπου αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες.

Το μεσημέρι της Τρίτης (15/9) έλαβε χώρα στο Κορωπί η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά την οδυνηρή ήττα από τον Πανιώνιο, με τον Γιάννη Αναστασίου να επιλέγει - μία ημέρα μετά το ραντεβού του με τον Γιάννη Αλαφούζο και τη στήριξη μέχρι νεωτέρας που πήρε- να μη μιλάει στους ποδοσφαιριστές του για το τον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Μετά το τέλος του προγράμματος πάντως υπήρχε γεύμα στο οποίο πέρα από τους Αναστασίου και Βόκολο δίνουν το "παρών" και οι Γιάννης Αλαφούζος και Τάκης Φύσσας (έφτασαν στις εγκαταστάσεις αφού είχε ολοκληρωθεί η προπόνηση), με τον πρόεδρο των "πρασίνων" να αναμένεται να αναφερθεί στο εν λόγω ματς αλλά και να τρίξει τα δόντια στους παίκτες.

Σημειώνεται πως δεν πραγματοποιήθηκε κάποια επίσκεψη από πλευράς οπαδών, αν και πολλοί εκτιμούσαν τη Δευτέρα πως λόγω της έντονης απογοήτευσης για το τελευταίο αποτέλεσμα θα υπήρχαν φανς του "τριφυλιού" που θα πήγαιναν στο Κορωπί για να μιλήσουν στους παίκτες.

Εντεκα παίκτες νοκ άουτ!

Όσον αφορά στα τα της προπόνησης, αυτή έγινε μετ' εμποδίων, με τον Λαγό να γυρίζει τον αστράγαλό του στο φινάλε του προγράμματος και τους Ταυλαρίδη και Δώνη να παραπονιούνται για ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Αμπέντ θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 ημέρες λόγω αιματώματος στον τετρακέφαλο ενώ ο Νίνης απουσίασε λόγω γρίπης. Ενοχλήσεις στη γάμπα έχει και ο Πέτριτς, ενώ Κλωναρίδης, Βέμερ, Λουντ και Σάντσεθ δεν μετέχουν στο καθιερωμένο πρόγραμμα. Συνολικά 11 παίκτες είναι "οφ" και δεν πρόκειται να αγωνιστούν στο αυριανό (Τετάρτη, 16/9) φιλικό εναντίον του Πανελευσινιακού στην Ελευσίνα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού για την προπόνηση της Τρίτης:

"Πρωινή προπόνηση είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, επιστρέφοντας στο Κορωπί μετά το χθεσινό τους ρεπό. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες, κατοχή μπάλας και παιχνίδια.

Ο Αμπέντ έχει υποστεί αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 ημέρες και έκανε θεραπεία, ο Νίνης απουσίασε λόγω γρίπης ενώ ο Λαγός γύρισε τον αστράγαλό του στο τέλος της προπόνησης καιοι Ταυλαρίδης-Δώνης παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις στο γόνατοκαι η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί προσεχώς.

Επίσης, θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κλωναρίδης και Βέμερ, θεραπεία έκαναν Πέτριτς και Κότσαρης, ατομικά προπονήθηκε ο Λουντ, ενώ ο Σάντσεθ έκανε βάρη στο γυμναστήριο και θεραπεία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα αύριο στις 7:30 το απόγευμα κόντρα στον Πανελευσινιακό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ