ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Γ. Καλαφάτης ο Μλάντεν Πέτριτς

Στο Γ. Καλαφάτης ο Μλάντεν Πέτριτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς, του οποίου το όνομα ακούγεται ως υποψήφιος για να αναλάβει ενεργό ρόλο στο τριφύλλι βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο "Γ. Καλαφάτης" για προσωπική του υπόθεση.

Στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (9/12) ο Μλάντεν Πέτριτς με τον Κροάτη άσο να κάνει την εμφάνιση του στο "Γ. Καλαφάτης" για μια προσωπική του υπόθεση.

Άλλωστε την Παρασκευή δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε στο Κορωπί τη φετινή σεζόν καθώς στην διάρκεια της χρονιάς έχει πάει δυο-τρεις φορές ακόμα, την μια εξ αυτών για να κάνει και θεραπεία καθώς είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Η παρουσία του Πέτριτς όμως την Παρασκευή, σε ένα διάστημα όπου το όνομα του παίζει ως υποψηφίου για τη θέση του τιμ μάνατζερ στον Παναθηναϊκό, προκάλεσε διάφορα σχόλια και πλάκες από τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο ίδιος όμως ξεκαθάριζε πως η επίσκεψη του δεν είχε να κάνει με τα όσα ακούγονται αλλά και γράφονται το τελευταίο διάστημα ενώ σύμφωνα με όσα έλεγε στους συμπαίκτες του ο Πέτριτς ακόμα δεν φαίνεται να έχει κατασταλάξει στο ποιος θα είναι ο επόμενος ρόλος του στο ποδόσφαιρο.

Κατά την παρουσία του στο "Γ. Καλαφάτης" ο Πέτριτς τα είπε με όλους τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και τους ανθρώπους των πράσινων, κυρίως τους φροντιστές με τους οποίους πάντα είχε εξαιρετική σχέση ο Κροάτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ