ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο "Γ. Καλαφάτης" ο Μέντες

Στο "Γ. Καλαφάτης" ο Μέντες
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Μέντες παρά το γεγονός ότι είχε άδεια μέχρι τις 14 Ιουλίου βρέθηκε την Κυριακή (28/6) στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και γυμνάσθηκε μόνος του ενώ το ίδιο έκανε και την Δευτέρα.

Ο Νταβίντ Μέντες όπως και έξι ακόμα πράσινοι, Ντίνας, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Ρισβάνης, Ταμπάκης, Γκέκας που δεν υπολογίζονται για την φετινή σεζόν αλλά έχουν ακόμα συμβόλαιο έχουν άδεια από το τριφύλλι μέχρι τις 14 Ιουλίου. Αυτό έγινε προκειμένου να έχουν το χρόνο να βρουν μια ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους και να σκεφθούν την πρόταση που τους έχει γίνει από το τριφύλλι είτε για τον δανεισμό τους είτε για την λύση των συμβολαίων τους.

Ο 33χρονος Ολλανδός όμως σε αντίθεση, μέχρι στιγμής με τους υπόλοιπους έξι, έβαλε τέλος σε αυτή την άδεια παραπάνω που είχε από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και επέστρεψε στην Αθήνα δίνοντας μάλιστα το παρών στο "Γ. Καλαφάτης" την Κυριακή (28/6) αλλά και την Δευτέρα (29/6). Την Κυριακή ο Μέντες πήγε την ώρα που οι υπόλοιποι πράσινοι έκαναν εργομετρικά, χωρίς αυτός όμως να περάσει τις εργομετρικές εξετάσεις, και έκανε κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο αλλά και προπόνηση στο γήπεδο. Όσο για την Δευτέρα γυμνάστηκε και πάλι μόνος του.

Η παρουσία του Μέντες στο "Γ. Καλαφάτης" μπορεί να εξηγηθεί ως εξής. Πρώτον ότι ο 33χρονος άσος θέλει από τη μια να δείξει ότι είναι παρών και, από τη στιγμή που δεν είναι κάποιο παιδάκι, ότι ίσως να μην λύσει το συμβόλαιο του αν δεν πάρει όσα ο ίδιος επιθυμεί και όχι όσα του προτείνουν οι πράσινοι. Δεύτερον μπορεί να θέλει ο ίδιος να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ώστε αν βρει μια ομάδα να είναι έτοιμος να μπει άμεσα στις προπονήσεις της.

Όποιος και αν είναι ο λόγος βέβαια από τον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να του απαγορεύσουν να προπονείται και ούτε φυσικά όταν ταξιδέψει το τριφύλλι στην Ολλανδία να τον αφήσουν στην Αθήνα χωρίς κάποιον γυμναστή και προπονητή. Δεν αποκλείεται βέβαια και κάποιοι από τους υπόλοιπους πράσινους που δεν υπολογίζονται τις επόμενες μέρες να βρεθούν και αυτοί στο "Γ. Καλαφάτης".

Ατομικό ο Εσιέν την Δευτέρα

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την Δευτέρα ο Μάικλ Εσιέν όπως και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων. Ο Γκανέζος σταρ όμως ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού. Ο 32χρονος μέσος θα ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς εκγύμνασης και τις επόμενες μέρες θα μπει σε φουλ πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ