ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο "Γ. Καλαφάτης" ο Γιώργος Σαμαράς

Στο "Γ. Καλαφάτης" ο Γιώργος Σαμαράς

Στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ ο Γιώργος Σαμαράς με τον διεθνή Έλληνα άσο που ανήκει στην Αλ Χιλάλ να ακολουθεί πρόγραμμα εκγύμνασης για να μείνει σε φόρμα.

Την πόρτα του "Γ. Καλαφάτης" πέρασε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Σαμαράς με τον διεθνή Έλληνα άσο να προπονείται στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού μαζί με τον πατέρα του Γιάννη, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής της πράσινης ακαδημίας.

Ο Έλληνας επιθετικός της Αλ Χιλάλ έχει κάποιες μέρες ρεπό από την ομάδα του καθώς και στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας υπάρχει διακοπή με το πρωτάθλημα να ξεκινάει και πάλι στις 4 Απριλίου. Οπότε ήρθε στην Αθήνα και για να μην μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης πήγε στο "Γ. Καλαφάτης" και γυμνάστηκε μαζί με τον πατέρα του.

Ο Σαμαράς προκειμένου να μην ενοχλήσει τα τμήματα υποδομών που είχαν προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης πήγε σχετικά αργά και έτσι έγινε αντιληπτός μόνο από κάποιους προπονητές της ακαδημίας αλλά και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι διαμένουν μέσα στο "Γ. Καλαφάτης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ