ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο επίκεντρο οι "κομμένοι"

Στο επίκεντρο οι "κομμένοι"
INTIME SPORTS

Η άδεια των ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται, λήγει στις 14 Ιουλίου και στον Παναθηναϊκό θα επιχειρήσουν να διευθετήσουν άμεσα τις υποθέσεις τους.

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον Παναθηναϊκό είχε στραφεί στις μεταγραφές, όμως, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος έχουν να διευθετήσουν τις υποθέσεις των ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Οι Μέντες, Ντίνας, Ταμπάκης, Ρισβάνης, Σταματάκης, Γκέκας, Σπυρόπουλος είχαν λάβει άδεια έως τις 14 Ιουλίου, προκειμένου να διευκολυνθούν και να συμφωνήσουν με κάποια ομάδα.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχουν σημειωθεί σημαντικές εξελίξεις και με τη λήξη της άδειας τους, την Τρίτη το πρωί θα πρέπει να βρίσκονται στο Κορωπί, οι εφτά θα αρχίσουν προπονήσεις στο "Γεώργιος Καλαφάτης" υπό την επίβλεψη ενός μέλους του προπονητικού επιτελείου.

Εκτός και αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με άλλες ομάδες και έχουν εξασφαλίσει σχετική άδεια λίγων ημερών ακόμα. Άλλωστε στόχος των ανθρώπων του τριφυλλιού είναι να διευκολύνουν και οι ίδιοι τους παίκτες των πράσινων ώστε να βρουν την επόμενη ομάδα της καριέρας τους.

Οι Φύσσας και Βόκολος αναμένεται να έχουν συζητήσεις με τους επτά κομμένους, με στόχο να φτάσουν σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου τους, έναντι μικρής αποζημίωσης.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού δεν τρέφουν αυταπάτες και δεν πιστεύουν ότι μπορούν να αποκομίσουν οικονομικό όφελος, για αυτό και θα επιχειρήσουν να επιλύσουν τα ζητήματα το συντομότερο δυνατό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ