ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο επίκεντρο η ποινή του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καλαφάτης"

Στο επίκεντρο η ποινή του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καλαφάτης"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σχολίαζαν την ποινή που επιβλήθηκε από τη Superleague, ατομικά γυμνάστηκαν οι Πέτριτς, Ατζαγκούν και Βέμερ.

Η προπόνηση της Δευτέρας (30/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" είχε προγραμματιστεί για τις 15:00, οπότε λίγη ώρα πριν την έναρξη της, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν ενημερωθεί για την ποινή που επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague. Όπως ήταν φυσιολογικό, η εξέλιξη συζητήθηκε μεταξύ των παικτών, με τους ξένους να εκφράζουν την έκπληξη τους για τις αποφάσεις της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης.

Ο Αντρέα Στραματσόνι, αντιλαμβανόμενος το κλίμα που επικρατούσε, δεν μίλησε στην ομάδα, ενώ το ίδιο έπραξαν οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος. Το σίγουρο είναι πως η ποινή επιτείνει τα αρνητικά φαινόμενα που παρουσιάζονται στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και τα οποία δεν έχουν αντιμετωπιστεί επαρκώς.

Εν μέσω όλων των εξωαγωνιστικών εξελίξεων, άρχισε η προετοιμασία τους για τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Παναχαϊκή, την Πέμπτη (3/12). Οι παίκτες άρχισαν με ζέσταμα και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις τακτικής. Οι Ατζαγκούν, Πέτριτς και Βέμερ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση της Τρίτης (1/12) θα αρχίσει στις 15:00.

Στο μεταξύ, ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα, δηλώθηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το πρώτο για το 2016.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ