ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο δρόμο προς την Αθήνα ο Σάντσεθ για τον Παναθηναϊκό

Στο δρόμο προς την Αθήνα ο Σάντσεθ για τον Παναθηναϊκό

Οι διακοπές του ζεύγους Σάντσεθ στην Ίμπιζα ολοκληρώθηκαν καθώς ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό την Ελλάδα.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν μέχρι την Τετάρτη (1/7) το αργότερο τον Σέρχιο Σάντσεθ στην Αθήνα αν και το πιθανότερο είναι να έρθει την Τρίτη (30/6) στην χώρα μας. Το σίγουρο είναι πως ο Ισπανός και η πανέμορφη σύζυγος του ολοκλήρωσαν τις διακοπές τους στην Ίμπιζα και πήραν τον δρόμο προς της επιστροφής αρχικά για την Ισπανία και από εκεί στην Αθήνα και το "Ελ. Βενιζέλος" προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ισπανού στόπερ στο τριφύλλι.

Τόσο ο Σέρχιο Σάντσεθ όσο και η Ελίζαμπεθ Ρέγιες με εντυπωσιακές τους φωτογραφίες στο instagram αποχαιρέτησαν την Ίμπιζα. Ο Ισπανός στόπερ έγραψε: "Τέλος οι διακοπές σε αυτό το πανέμορφο νησί, τις απολαύσαμε για ακόμη μια χρονιά".

Όσο για την γυναίκα του η οποία και ανέβασε και μια φωτογραφία κατά την αποχώρηση του ζεύγους έγραψε: "Τέλος οι διακοπές μας στο αγαπημένο μας μέρος. Για μια ακόμη χρονιά αυτό το νησί μας έδωσε τόσα πολλά".

Hasta pronto!!!IBIZA

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elisabeth Reyes (@elisabethreyes_) στις

Increíble lugar!!! #haciendanaxamena #ibiza

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elisabeth Reyes (@elisabethreyes_) στις

Terminan las vacaciones en esta bella isla otro año mas disfrutando de ti @elisabethreyes_

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sergio Sanchez Ortega (@sergiosanchez_21) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ