ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο αριστερό άκρο και με την μία ο Γουακάσο

Στο αριστερό άκρο και με την μία ο Γουακάσο

Δείτε βίντεο από την πρώτη προπόνηση του Γουακάσο Μουμπάρακ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού με τον Γκανέζο να ζητάει την μπάλα και να παίζει με την μία όποτε γινόταν κάτοχος της.

Ο Γουακάσο Μουμπάρακ την Δευτέρα το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ των πράσινων. Παράλληλα πρωταγωνίστησε και στο βίντεο της προπόνησης που ετοίμασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube.

Οι φίλοι του τριφυλλιού έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη-μικρή γεύση από τον Γκανέζο άσο ο οποίος στο διπλό που έγινε χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο, ζητούσε την μπάλα παρότι νέος και την έδινε με την μία ενώ ξεχωρίζει και ένα ωραίο ένα-δυο που κάνει.

Φυσικά ο Γουακάσο θα έχει την ευκαιρία και στα φιλικά που έρχονται να δείξει τα στοιχεία που τον διακρίνουν και για τα οποία τον επέλεξε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Μόνοι τους οι Λέτο, Τελάντερ την Τρίτη το πρωί

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία των πράσινων συνεχίστηκε με μια προπόνηση την Τρίτη (12/7) με τους Λέτο και Τελάντερ να προπονούνται μόνοι τους. Ο Αργεντινός ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης που επιβάλει κάποιες φορές να μην κάνει μαζί με την ομάδα ενώ ο Δανός αμυντικός ξεκίνησε σιγά-σιγά να ανεβάζει ρυθμούς.

Το πρωινό πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε ζέσταμα, τακτική και γυμναστήριο ενώ όπως γράψαμε οι Λέτο και Τελάντερ έκαναν γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά σήμερα στις 6:30 το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ