ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο "Απόστολος Νικολαΐδης" τα play off του Champions League

Στο "Απόστολος Νικολαΐδης" τα play off του Champions League
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στη φυσική έδρα του, εφόσον προκριθεί στα play off του Champions League, όπως προέκυψε από τον έλεγχο του κλιμακίου της UEFA. Στη Λεωφόρο τα play off και οι όμιλοι του Europa League.

Οι έλεγχοι του κλιμακίου της Επιτροπής Γηπέδων της UEFA στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και στο "Σπύρος Λούης" ολοκληρώθηκαν και οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ενημέρωσαν τα στελέχη της ΠΑΕ για το πόρισμα τους.

Αρχίζοντας από τα δεδομένα, εφόσον ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί από το γ' προκριματικό γύρο του Champions League, τότε, στα play off του Europa League (και στους ομίλους της διοργάνωσης εφόσον προκριθεί), θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Κάτι, που άλλωστε, είχε συμβεί και την προηγούμενη σεζόν.

Εφόσον προκριθεί επί της Μπριζ, στα play off του Champions League ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στη φυσική του έδρα, διότι, διαπιστώθηκε ότι πληροί τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

Πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια, Μπάγερ Λεβερκούζεν (χωρίς πρoκριματικά), και δύο εκ των Σαχτάρ Ντόνετσκ, Άγιαξ, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ανάλογα με τα αποτελέσματα στις ρεβάνς των προκριματικών.

Από εκεί και πέρα, εάν εξασφαλιστεί η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, στο "Απόστολος Νικολαΐδης" θα χρειαστεί να υλοποιηθούν μία σειρά από εργασίες. Το κλιμάκιο της UEFA ενημέρωσε τους αρμόδιους της διοίκησης και θα περιμένει την απόφαση τους στα τέλη του Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σενάριο του "σεντονιού", το κλιμάκιο της Επιτροπής Γηπέδων δεν θα επισκεφτεί ξανά την Αθήνα και απλώς, θα ελέγξει τον Σεπτέμβριο, πριν από την έναρξη της φάσης των "32", εάν θα έχουν ακολουθηθεί οι οδηγίες που ζήτησε.

Η πρόθεση της διοίκησης και του Γιάννη Αλαφούζου είναι η ομάδα να παίξει στην έδρα της και να μην μετακομίσει στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους του Champions League, ωστόσο, θα εξεταστούν όλοι οι παράμετροι και το κόστος των εργασιών προτού ληφθεί η τελική απόφαση.

Για να φτάσει σε αυτό το σημείο, βεβαίως, ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει πρώτα να αποκλείσει τη Μπριζ και εν συνεχεία την αντίπαλο που θα τού... λάχει στα πλέι οφ του Champions League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ