ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο Αμβούργο ο Πέτριτς για το φιλικό του Σαββάτου

Στο Αμβούργο ο Πέτριτς για το φιλικό του Σαββάτου

Ο Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται από την Παρασκευή στο Αμβούργο ενόψει του φιλικού προς τιμή του Γιάρολιμ και μάλιστα πήγε στην προπόνηση της πρώην ομάδας του.

Στην Γερμανία και συγκεκριμένα το Αμβούργο βρίσκεται από την Παρασκευή το μεσημέρι ο Μλάντεν Πέτριτς με τον Κροάτη άσο του Παναθηναϊκού να είναι καλεσμένος στο φιλικό προς τιμή του Γιάρολιμ το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο το βράδυ.

Ο Πέτριτς μαζί με άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα των μπλε θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση των "All Star Αμβούργου" κόντρα στην τσέχικη ντριμ τιμ του Γιάρολιμ. Θα πρέπει να σημειώσουμε μάλιστα ότι για την αναμέτρηση μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής είχαν πωληθεί 25.000 εισιτήρια.

Ο άσος του Παναθηναϊκού τώρα την Παρασκευή δεν έχασε την ευκαιρία και βρέθηκε στην προπόνηση του Αμβούργου έχοντας την ευκαιρία να δει κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και ανθρώπους της ομάδας που έχουν παραμείνει στον Γερμανικό σύλλογο.

Μάλιστα ο Πέτριτς δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και με κάποιους φίλους του Αμβούργου που έδειξαν ότι δεν τον έχουν ξεχάσει ενώ και ο σύλλογος της Γερμανίας έκανε ένα παιχνίδι μέσω του λογαριασμού του στο twitter με τον Κροάτη άσο έχοντας τον πρώτα γυρισμένο πλάτη να βλέπει την προπόνηση και με την ερώτηση ποιος είναι αυτός για να παρουσιάσει εν συνεχεία το πρόσωπο του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ