ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο +17 στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός

Στο +17 στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο ημίχρονο από ότι στο πρώτο δείχνοντας ότι οι πράσινοι ανεβάζουν το τέμπο τους στην διάρκεια ενός αγώνα όσο αυτός φτάνει προς το τέλος του.

Ο Παναθηναϊκός όπως έχει δείξει στα περισσότερα παιχνίδια της φετινής περιόδου είναι μια ομάδα που παίζει στον ίδιο ρυθμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ιδίως στα τελευταία λεπτά όταν όλες οι υπόλοιπες ομάδες δείχνουν κουρασμένες το τριφύλλι συνεχίζει και συνεχίζει.

Σε αυτό ίσως οφείλεται και το γεγονός ότι μέχρι τώρα έχει δεκαεπτά επιπλέον βαθμούς συγκριτικά με τα αποτελέσματα των αγώνων του στα πρώτα ημίχρονα.

Οι πράσινοι πολλές φορές έχουν πάρει το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο και το έχουν εδραιώσει στο δεύτερο μέρος αλλά υπήρξαν και πολλά παιχνίδια που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων του στο δεύτερο μισό μιας αναμέτρησης.

Φυσικά η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ήταν το ματς κεκλεισμένων των θυρών εναντίον του Πανιώνιου, όταν με τα γκολ του Ατζαγκούν και του Μλάντεν Πέτριτς στο 92', κατάφερε να ανατρέψει το προβάδισμα που είχαν πάρει οι "κυανέρυθροι" στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, με το γκολ του Μπουμάλ. Εντός έδρας οι πράσινοι έχουν +8 στο δεύτερο ημίχρονο ενώ σε κανένα εντός έδρας αγώνα ο Παναθηναϊκός δεν είχε “χειρότερο” αποτέλεσμα από εκείνο που είχε στο πρώτο μέρος.

Στο +17 στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Στα εκτός έδρας ματς τώρα ο Παναθηναϊκός έχει έναν επιπλέον βαθμό είναι στο + 9. Σε κανένα ματς δεν νικούσε με τη λήξη του α' μέρους, ενώ μόνο σε ένα παιχνίδι, εναντίον του Ολυμπιακού, οι πράσινοι είχαν καλύτερο αποτέλεσμα στο 45' (0-0) απ' ότι στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Φυσικά η μεγαλύτερη ανατροπή ήρθε πρόσφατα και συγκεκριμένα στο ματς κόντρα στον ΟΦΗ, όταν ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 και το γύρισε σε 3-2. Στα Χανιά, στην Τούμπα και στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός πήρε τρίποντα, μετά από ισοπαλίες στα πρώτα ημίχρονα εναντίον του Πλατανιά, του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού.

Υπήρχαν και τέσσερα ματς στα οποία το τριφύλλι δεν μπόρεσε να αντιδράσει θετικά. Στο ΟΑΚΑ με τον Λεβαδειακό, στη Λέσβο με την Καλλονή (έχαναν από το πρώτο μέρος), στην Ξάνθη με τη βαριά ήττα από τους γηπεδούχους και στα Γιάννινα, όπου στο β΄ μέρος δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε νίκη το 0-0 του α' μέρους εναντίον του ΠΑΣ.

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΜΑΤΣ Α ΗΜ. Β.ΗΜ

ΠΑΟ – Πανιώνιος 0-0 2-1 +2
ΠΑΟ – Νίκη Βόλου 1-0 1-0 -
ΠΑΟ – ΟΦΗ 0-1 1-2 -
ΠΑΟ – Ατρόμητος 1-0 2-0 -
ΠΑΟ – Εργοτέλης 5-0 5-0 -
ΠΑΟ – Βέροια 2-0 2-1 -
ΠΑΟ – Πανθρακικός 1-0 3-0 -
ΠΑΟ – Κέρκυρα 1-0 2-0 -
ΠΑΟ – Λεβαδειακός 1-0 1-0 -
ΠΑΟ – Καλλονή 0-0 1-0 +2
ΠΑΟ – Πλατανιάς 1-0 3-0 -
ΠΑΟ – Παναιτωλικός 0-0 1-0 +2
ΠΑΟ – Ολυμπιακός 0-0 2-1 +2

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΜΑΤΣ Α' ΗΜ. Β. ΗΜ.

Λεβαδειακός – ΠΑΟ 0-0 1-1 -
Καλλονή – ΠΑΟ 1-0 1-0 -
Πλατανιάς – ΠΑΟ 1-1 2-3 +2
Παναιτωλικός – ΠΑΟ 0-0 0-1 +2
Ολυμπιακός – ΠΑΟ 0-0 1-0 -1
ΠΑΟΚ – ΠΑΟ 0-0 1-2 +2
Αστέρας Τρ. - ΠΑΟ 1-1 1-1 -
Ξάνθη – ΠΑΟ 2-1 4-2 -
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟ 0-0 0-0 -
Πανιώνιος – ΠΑΟ 1-0 1-1 +1
ΟΦΗ – ΠΑΟ 2-1 2-3 +3

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ