ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στις κορυφαίες άμυνες της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός

Στις κορυφαίες άμυνες της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Με μόλις δύο γκολ παθητικό σε 6 αναμετρήσεις για τη Super League, ο Παναθηναϊκός συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη, όσον αφορά στην αμυντική λειτουργία. Δείτε ποιες βρίσκονται πάνω από τους "πράσινους".

Μπορεί το κλίμα να μην είναι ιδανικό στον Παναθηναϊκό, αφού οι "πράσινοι" δεν πείθουν τους φιλάθλους τους με τις φετινές τους εμφανίσεις, ενώ κι ο πρόωρος αποκλεισμός στην Ευρώπη έχει παίξει κι αυτός το ρόλο του, ωστόσο δεν μπορεί (και δεν πρέπει) να υπάρχει κανένα παράπονο για την αμυντική λειτουργία του "τριφυλλιού".

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ σε έξι αναμετρήσεις στη φετινή Super League, επίδοση που κατατάσσει τον Παναθηναϊκό μεταξύ των έξι καλύτερων ομάδων από όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όσον αφορά στην άμυνα. Μάλιστα, αν ο Λουκ Στιλ δεν είχε δεχθεί με τον τρόπο που δέχθηκε το γκολ από τον Τάσο Μπακασέτα στον αγώνα με τον Πανιώνιο , τότε οι "πράσινοι" θα ήταν πρώτοι σε όλη την Ευρώπη!

Αυτή τη στιγμή, στην κορυφή βρίσκεται η Ντινάμο Κιέβου, που στο ουκρανικό πρωτάθλημα έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ σε 10 αγώνες, ενώ ακολουθούν οι Μίντιλαντ (Δανία) και Ζρίνσκι (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) με 3 γκολ σε 11 αγώνες, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν) με 2 γκολ σε 7 αγώνες, και την επτάδα κλείνουν ο Παναθηναϊκός και η Σκεντέρμπεου (Αλβανία) με 2 γκολ σε 6 αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ