ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνκοβιτς, ο Νο1 για εξτρέμ

Νίνκοβιτς, ο Νο1 για εξτρέμ

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της Τζένοα, Νίκολα Νίνκοβιτς, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει ο προπονητής του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της επίθεσης. (VIDEOS)

Ο Κώστας Διαμαντόπουλος βρίσκεται στο Μιλάνο, προκειμένου να έχει επαφές για ποδοσφαιριστές οι οποίοι αρέσουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Προτεραιότητα έχεις ένας αριστερός εξτρέμ, αφού το κενό του Πολ Ζοσέ Εμποκού δεν έχει καλυφθεί στη διάρκεια του καλοκαιριού και ένας από τους παίκτες που απασχολούν, είναι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της Τζένοα, Νίκολα Νίνοβιτς.

Ο Σέρβος winger συγκαταλέγεται στη λίστα με τους πρώτους στόχους που έχει καταρτιστεί από τον Ουζουνίδη και θεωρείται μία δύσκολα, μα εφικτή περίπτωση. Ο Νίνκοβιτς δεν έχει τεθεί εκτός πλάνων στη Τζένοα, όμως η πληθώρα επιλογών στα άκρα της επίθεσης δημιουργούν σκέψεις για τον δανεισμό του.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να τον αποκτήσει δανεικό για ένα χρόνο και ίσως να πετύχει να τοποθετηθεί οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο του 2018. Η απόπειρα δεν είναι εύκολη, αφού πρέπει να πειστούν η ομάδα και ο ποδοσφαιριστής, ώστε να συναινέσουν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το συμβόλαιο του Νίνκοβιτς με τη Τζένοα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019, όμως ο Σέρβος θέλει να έχει μία γεμάτη σεζόν και είναι θετικός στην προοπτική του δανεισμού. Ειδικά εάν λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής, όπως μπορεί να του εγγυηθεί ο Ουζουνίδης.

Ο Νίνκοβιτς αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αριστερός εξτρέμ, χρησιμοποιώντας ανάποδο πόδι για να συγκλίνει και να σουτάρει. Πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό με καλά τελειώματα και με άρτια τεχνική κατάρτιση, που πατάει περιοχή και απειλεί την αντίπαλη άμυνα, ενώ εκτελεί και στατικές μπάλες.

Εκτός από τον Νίνκοβιτς, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές τους οποίους εξετάζει ο Ουζουνίδης, ενώ ίσως προκύψει κάτι ενδιαφέρον από τις επαφές του Κώστα Διαμαντόπουλου στο Μιλάνο.

Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές Γκολ Ασίστ
2011-12 Παρτίζαν 7 - 3
2012-13 Παρτίζαν 27 4 5
2013-14 Παρτίζαν 26 4 4
2014-15 Παρτίζαν 38 6 8
2015-16 Παρτίζαν/

Κιέβο Βερόνα

23/1 3/- 6/-
2016-17 Τζένοα 19 3 1

Δείτε τον Νίνκοβιτς σε δράση:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ