ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στις 22 Δεκεμβρίου οι εκλογές της Συμμαχίας

Στις 22 Δεκεμβρίου οι εκλογές της Συμμαχίας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΓΣ της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" όρισε την ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου δέχτηκε κριτική και ερωτήσεις από τους παριστάμενους Συμμάχους.

Με τον ορισμό της 22ης Δεκεμβρίου ως ημερομηνίας για τις εκλογές, ολοκληρώθηκε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, που πραγματοποιήθηκε στον "Τάφο του Ινδού" το βράδυ του Σαββάτου. Στη διαδικασία συμμετείχαν περίπου 100 μέλη, που ενέκριναν τον απολογισμό πεπραγμένων και απήλλαξαν τον ευθυνών του το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 6 υποψήφιοι για το νέο 9μελές σχήμα, ενώ όσοι το επιθυμούν έχουν το περιθώριο να θέσουν υποψηφιότητα έως τις 12 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι από εδώ και πέρα, όσοι εγγράφονται στο σωματείο της λαϊκής βάσης, δεν έχουν το δικαίωμα του "εκλέγειν και εκλέγεσθαι".

Επίσης, εξελέγη τριμελής εφορευτική επιτροπή που θα επιβλέψει τις αρχαιρεσίες και θα φροντίσει να στηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα εκλογικά τμήματα στη χώρα, ενώ θα μεριμνήσει για τη διενέργεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, Σπύρος Βλάχος, ενημέρωσε το σώμα ότι δεν προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα εκ νέου, ενώ ανάλογες είναι οι προθέσεις του Δημήτρη Σαραβάκου, παρότι αρχικά είχε διαρρεύσει το αντίθετο.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στη συνέλευση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος τέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο "αγριόγατος" δέχτηκε κριτική για τις ενέργειες της διοίκησης του, καθώς και για την επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου να διακόψει την χρηματοδότηση.

Ο Κωνσταντίνου τόνισε ότι ο εφοπλιστής δεν του εξήγησε τους λόγους της απόφασης του και ανέφερε πως πλέον, η επικοινωνία του με τον μεγαλομέτοχο είναι σπάνια. Ακόμα, σχολίασε ότι ανέλαβε την προεδρία για να μην αφήσει ακυβέρνητη την ομάδα και κάλεσε όποιον έχει ιδέες ή σκέψεις, να τις μοιραστεί μαζί του και να βοηθήσει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ