ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στις 16/12 η ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Στις 16/12 η ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η ΑΜΚ που έχει καλυφθεί στο μεγαλύτερο μέρος, το αδιάθετο ποσό που θα καλύψει τις απαιτήσεις του monitoring της UEFA και η τακτική ΓΣ που προκήρυξε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Πρόσκληση προς τους μετόχους για την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Η διαδικασία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, δύο ημέρες πριν από τις εκλογές της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" και η θεματολογία της δεν ξεφεύγει από τα τετριμμένα. Η πιο σημαντική είδηση αφορά την είσοδο του Χρήστου Παναγόπουλου στο ΔΣ, στη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Ηρειώτη.

Από εκεί και πέρα, θα εγκριθεί η αναδιατυπωμένη χρήση της σεζόν 2013-2014 και η χρήση της σεζόν 2014-2015, διότι προέκυψαν αναπροσαρμογές στα μεγέθη του προϋπολογισμού. Τα υπόλοιπα θέματα της ημερησίας διάταξης αφορούν την απαλλαγή του ΔΣ, την έγκριση των αμοιβών των μελών και εγκρίσεις διαφόρων συμβάσεων.

Μία μικρή παράμετρος είναι ότι η επαναληπτική ΓΣ έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, οπότε σε περίπτωση αναβολής, στην επόμενη θα έχει εκλεγεί και θα έχει συνέλθει σε σώμα η διοίκηση της Συμμαχίας.

Στις 16/12 η ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Έχει καλυφθεί η ΑΜΚ

Όσον αφορά την τρέχουσα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, από τις 4 Δεκεμβρίου έχει παρέλθει το δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων. Κάτι που σημαίνει πως από εδώ και στο εξής, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να πάρει μέρος στη διαδικασία και να αποκτήσει μετοχές της ΠΑΕ, με πλαφόν συμμετοχής τις 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ΑΜΚ έχει καλυφθεί στο μεγαλύτερο μέρος της από μετοχοποιήσεις ποσών που είχαν κατατεθεί έναντι τους προηγούμενους μήνες. Το ενδιαφέρον σημείο είναι μέσω ποιας οδού εισέρρευσαν στην ΠΑΕ τα χρήματα και ποιος θα λάβει τις αντίστοιχες μετοχές, αφού ελάχιστα προήλθαν από την "Παναθηναϊκή Συμμαχία".

Το αδιάθετο ποσό αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να καλυφθεί στο προσεχές διάστημα, προκειμένου η ΠΑΕ να ανταποκριθεί στον έλεγχο monitoring της UEFA, για το πρώτο τρίμηνο του 2016. Διαφορετικά, θα αντιμετωπίσει κυρώσεις από το Financial Control Panel και δεν θα έχει άδεια συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ