ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Σκληρή δουλειά για να φτάσω στο καλύτερο επίπεδο"

Στιλ: "Σκληρή δουλειά για να φτάσω στο καλύτερο επίπεδο"
INTIME SPORTS

Ο Λουκ Στιλ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιγιάλειο έδωσε την υπόσχεση του ότι σε κάθε ματς θα είναι και καλύτερος.

Το ντεμπούτο του Λουκ Στιλ με την φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν ένα από τα πράγματα που σίγουρα ξεχώρισαν στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο. Ο Άγγλος πορτιέρο φόρεσε τα πράσινα και υπερασπίστηκε την εστία του τριφυλλιού για περίπου 30 λεπτά χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβει.

Ο ίδιος μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης στάθηκε στην δουλειά πρέπει να κάνει καθημερινά ώστε να μπορέσει να φτάσει στο καλύτερο επίπεδο και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Άγγλος πορτιέρο αναφέρθηκε και στο ματς με την Σταντάρ Λιέγης αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και την δική του συμβολή σε αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκ Στιλ μετά τη λήξη του ματς:

Ήταν το πρώτο παιχνίδι σου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;
“Ήταν το πρώτο παιχνίδι για μένα. Δεν είχα μέχρι τώρα αγωνιστικό ρυθμό παρά μόνο προπονήσεις. Έχω αρχίσει να δουλεύω σκληρά και θα το κάνω ακόμα περισσότερο για να φτάσω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Το στυλ ποδοσφαίρου εδώ είναι διαφορετικό και πρέπει να το μάθω και να προσαρμοστώ γρήγορα. Κάνω μικρά μικρά βήματα.

Στόχος μου είναι κάθε ματς να είμαι καλύτερος και πιο έτοιμος. Η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνω. Δεν χρειάστηκε να κάνω πολλά πράγματα σήμερα (σ.σ. χθες). Είμαι και πάλι ευχαριστημένος που κρατήσαμε καθαρή την εστία. Ήταν καλή αρχή για μένα. Το ποδόσφαιρο είναι παντού το ίδιο. Παντού υπάρχουν ίδιοι κανόνες”.

Πως κρίνεις την κλήρωση με τη Σταντάρ Λιέγης;
“Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα έχει δεδομένα πολλές δυσκολίες. Όλοι στην ομάδα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να αναλύσουμε τον αντίπαλο. Και για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι γιατί έχει τεράστια σημασία για εμάς”.

Η απόδοση της ομάδας πως σου φάνηκε;
“Μας αρέσει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο ξεκινώντας από πίσω. Να αλλάζουμε πολλές πάσες, θέσεις και να βγαίνουμε με ταχύτητα στην επίθεση. Ο προπονητής μου είπε να ξεκινάω επιθέσεις από πίσω και να ψάχνουμε πολλούς τρόπους να διασπάσουμε τον αντίπαλο”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ