ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Ένας πόντος είναι καλός"

Στιλ: "Ένας πόντος είναι καλός"
INTIME SPORTS

Ο Λουκ Στιλ υπογράμμισε ότι η πρόκριση είναι ανοιχτή για τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στις οδηγίες που τους έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου στο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Αϊντχόφεν.

Με αισιόδοξη ματιά βλέπει τη συνέχεια του ομίλου στο Europa League o Λουκ Στιλ, υποστηρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός διατηρεί τις πιθανότητες του για την πρόκριση μετά το 1-1 με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο σχέδιο αναχαίτισης των αντιπάλων που είχε καταστρώσει ο Γιάννης Αναστασίου και συμπλήρωσε ότι η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκ Στιλ στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

"Το γκολ μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Όταν παίρνεις εκτός έδρας πόντο στην Ευρώπη είναι πάντα καλό. Η PSV έχει μόλις τέσσερις πόντους και με τρία ματς να απομένουν έχουμε επιστρέψει για την πρόκριση. Υπάρχουν ακόμα πολλά να διεκδικήσουμε.

Ξέρουμε πως η PSV παίζει με ανοικτό και επιθετικό στυλ, οπότε περιμέναμε πως θα μας επιτίθονταν. Η τακτική μας ήταν να προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση και αυτό δούλεψε. Ο κόουτς μας είπε στο ημίχρονο να κρατήσουμε τη διαφορά του ενός γκολ γιατί έτσι όλα είναι πιθανά. Αμυνθήκαμε καλά και δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες μετά την ανάπαυλα. Αξίζαμε την ισοπαλία τουλάχιστον".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ