ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά"

Στιλ: "Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά"

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Δανία όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το 3-0 απέναντι στη Μπρόντμπι και να σφραγίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. "Έχουμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι", σχολίασε μεταξύ άλλων ο Λουκ Στιλ.

Την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έκανε το μεγάλο βήμα για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League με το εμφατικό 3-0 επί της Μπρόντμπι στο γήπεδο της Λεωφόρου και πλέον καλείται να προασπίσει αυτό το σημαντικό προβάδισμα στη ρεβάνς της Δανίας το βράδυ της Πέμπτης.

Το πρωί της Τετάρτης (24/8) η αποστολή των "πρασίνων" αναχώρησε για Δανία με τα μέλη της να έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πρόκριση και τον Λουκ Στιλ να δηλώνει:

"Έχουμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κοπεγχάγη. Ξέρουμε ότι η Μπρόντμπι είναι μία καλή ομάδα αλλά εμείς έχουμε το σκορ υπέρ μας θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά".

Στιλ: "Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά"

Όσον αφορά στο ντόρο που έχει δημιουργηθεί, μετά τις καταγγελίες των Δανών για ρατσιστικό σχόλιο του Μάρκους Μπεργκ εις βάρους του Νοτιοαφρικανού μέσου Λέμπογκανγκ Φίρι, ο Άγγλος γκολκίπερ δήλωσε:

"Μία κατηγορία για ρατσισμό είναι λογικό να προκαλεί ενδιαφέρον αλλά δεν έγινε τίποτα τέτοιο, δεν ανησυχώ μήπως επηρεαστεί ο Μάρκους έχει ισχυρό χαρακτήρα και ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ