ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα στο παιχνίδι"

Στιλ: "Πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα στο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Λουκ Στιλ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι οι πράσινοι έπρεπε να μπουν στο ματς με μεγαλύτερη εγρήγορση και να επιστρέψουν στο παιχνίδι ακόμα και μετά το πέναλτι για το οποίο τόνισε πως δεν υπήρξε καν παράβαση.

Ο Λουκ Στιλ δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την ήττα με 3-1. Αντίθετα στάθηκε στην απόδοση και μόνο του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι οι πράσινοι δεν μπήκαν όπως έπρεπε στο ματς.

Για την φάση του πέναλτι σημείωσε πως δεν υπήρξε παράβαση αλλά τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να επιστρέψει στο παιχνίδι και μετά το 1-0 αλλά δεν τα κατάφερε και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει μεγάλο πλεονέκτημα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Πληρώσαμε το απίστευτα κακό ξεκίνημα που κάναμε στο παιχνίδι. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να μπαίνεις στο ματς και να είσαι σε εγρήγορση. Εμείς κάναμε ακριβώς το αντίθετο, ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε πολύ γρήγορα για εμάς με τα τρία γκολ που δεχθήκαμε.

Είμαστε απογοητευμένοι, έπρεπε να τα έχουμε καταφέρει καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση, αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι προσπαθήσαμε, ήταν αργά»

Για τη φάση του πέναλτι, ανέφερε:
«Σίγουρα το πρώτο γκολ έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Ήταν σε ένα σημείο που καμία ομάδα δεν είχε απειλήσει. Ήταν μια γρήγορη φάση, ο διαιτητής πρέπει να αποφασίσει σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Εγώ διαμαρτυρήθηκα έντονα, γιατί θεώρησα πως δεν υπήρξε καν παράβαση. Ήταν σημαντικό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να αντιδράσουμε διαφορετικά παρά το γκολ, είναι λάθος μας που δεν το κάναμε».

Τέλος, για τη συνέχεια κι αν υπάρχουν περιθώρια για τίτλο, σχολίασε:
«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Είδαμε το παιχνίδι πριν, τον είδαμε να κερδίζει, το γεγονός ότι πήγε τη διαφορά στους έξι βαθμούς μας έβαλε ακόμα μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα, πρέπει από την πλευρά μας να κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ακολουθούν σημαντικά και δύσκολα ματς, πρέπει να βελτιωθούμε και να κοιτάξουμε να τα κερδίσουμε».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ