ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Οφσάιντ, αλλά δύσκολη φάση"

Στιλ: "Οφσάιντ, αλλά δύσκολη φάση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ, υποστήριξε ότι κατά τη γνώμη του το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ήταν οφσάιντ, αλλά αναγνώρισε ότι σε κάθε περίπτωση πρόκειται για δύσκολη φάση.

Ο Λουκ Στιλ, σε μια ψύχραιμη προσέγγιση της αναμέτρησης, υποστήριξε ότι η φάση του γκολ του Καμπιάσο ήταν δύσκολη για να αποφανθούν οι διαιτητές, το επάγγελμα των οποίων χαρακτήρισε δύσκολο όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλο τον κόσμο.

"Ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε δύο φορές στο τέλος. Το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ, όλοι γνωρίζουν ότι είναι οφσάιντ, αλλά είναι δύσκολο για τους επόπτες να αποφασίσουν, ο διαιτητής θεώρησε ότι ο Ντομίνγκες δεν επηρέασε τη φάση.

Το επάγγελμα του διαιτητή είναι δύσκολο, όχι μόνο στην Ελλάδα. Δεν είχα καλό οπτικό πεδίο, εκείνη τη στιγμή. Είναι πιο εύκολο, όταν το βλέπεις στην τηλεόραση.

Όλοι ξέρουν ότι είναι οφσάιντ, αλλά ήταν δύσκολο για τον επόπτη. Στο ημίχρονο τον ρώτησα γιατί ενώ σήκωσε τη σημαία του, ακυρώθηκε το γκολ και μου είπε ότι έτσι αποφάσισε ο διαιτητής. Εκείνος αποφάσισε πως ο παίκτης μπροστά μου δεν με επηρέαζε. Όταν είσαι στο τέρμα όμως και έχεις παίκτη μπροστά σου δεν έχεις οπτικό πεδίο. Δεν είχα καθαρή οπτική. Όσοι το είδατε στην τηλεόραση το καταλάβατε. Στο μυαλό μου νόμιζα ότι ήταν οφσάιντ και πως δεν θα μετρήσει. Οι διαιτητές όμως έχουν δύσκολη δουλειά. Την ξέρω την χώρα σας", υποστήριξε ο Άγγλος γκολκίπερ.

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ