ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Νόμιζα ότι ήταν δική μου η μπάλα"

Στιλ: "Νόμιζα ότι ήταν δική μου η μπάλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουκ Στιλ με δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Αστέρα μίλησε για την τελευταία φάση του αγώνα και το λάθος που έκανε τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που οι συμπαίκτες του ήταν εκεί για να τον βοηθούν όπως κάνει και ο ίδιος σε άλλα παιχνίδια.

Παρά το γεγονός ότι είχε εν γένει μια θετική παρουσία η έξοδος του Στιλ στο 93' της αναμέτρησης λίγο έλειψε να στοιχίσει στους πράσινους την ήττα στην Τρίπολη αλλά πάλι καλά που βρέθηκε ο Τελάντερ και έσωσε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Ο Άγγλος πορτιέρο με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τη συγκεκριμένη φάση λέγοντας ότι νόμιζε πως θα προλάβει υποστηρίζοντας:

"Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Έγινε ένα ματς με αγγλικό καιρό, βροχή, αέρα που δεν βοήθησε ούτε εμάς, ούτε τον Αστέρα. Παλέψαμε και οι δυο ομάδες, θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά στο δεύτερο μέρος ανέβηκε ο Αστέρας. Στην τελευταία φάση βγήκα γιατί νόμιζα ότι θα προλάβαινα την μπάλα, ότι ήταν δική μου, αλλά ο παίκτης του Αστέρα έκανε πολύ ωραία κίνηση. Σε κάποια παιχνίδια είμαι εγώ εκεί για τους συμπαίκτες μου και στο σημερινό ήταν αυτοί εκεί για μένα και φυσικά αυτό με κάνει χαρούμενο".

Ζέκα: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, έκανε λόγο για ένα δίκαιο αποτέλεσμα σημειώνοντας:

"Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι και πολύ σκληρό. Είναι καλή ομάδα ο Αστέρας, το γνωρίζαμε αυτό. Το παιχνίδι δεν είχε πολλή ποιότητα. Έγινε μια μάχη με σκληρές μονομαχίες, σε ένα γήπεδο δύσκολο λόγω των καιρικών συνθηκών. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα ματς με τον Πανθρακικό και μετά τα πλέι οφ, που είναι πολύ σημαντικά για εμάς".

Πέτριτς: "Ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους"

Από την πλευρά του ο Μλάντεν Πέτριτς τόνισε πως ο Αστέρας δεν άφησε τους πράσινους να βρουν τους χώρους που ήθελαν και να απειλήσουν την αντίπαλη εστία:

"Ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα στο να επιτεθούμε και να δημιουργήσουμε φάσεις. Παρόλα αυτά θα έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ