ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ και Ζίβκοβιτς περιμένουν με διαφορετικές κατευθύνσεις

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να αποκτήσει νέο ανταγωνιστή την επόμενη σεζόν. Διαβάστε στο Sport24.gr τι ισχύει με τους Λουκ Στιλ και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Το μέλλον του στον Παναθηναϊκό δεν προβλέπεται ευοίωνο, κάτι που ο Λουκ Στιλ έχει αντιληφθεί. Ο Άγγλος έχει ενημερωθεί για τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι θα αποδεσμευτεί μετά τη λήξη της σεζόν, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε για αγωνιστικούς.

Πριν λίγες μέρες, ο Στιλ είχε μία συζήτηση με τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού για το συμβόλαιο του, που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018. Πρακτικά, ο 31χρονος γκολκίπερ ζήτησε να μάθει αν υπολογίζεται και έλαβε την απάντηση ότι όλα θα αποφασιστούν μετά τα play offs και θα πληροφορηθεί σχετικά.

Για να διακοπεί η συνεργασία με τον Στιλ, θα χρειαστεί να αποζημιωθεί για τη σεζόν που απομένει. Ο Άγγλος έχει καθαρές ετήσιες αποδοχές περίπου 280.000 ευρώ και δεν μπορεί να προδικαστεί εάν θα απαιτήσει ολόκληρο το ποσό. Σε κάθε περίπτωση, ο Στιλ περνά καλά στην Αθήνα, αλλά αν η ομάδα τον κρίνει περιττό για τη νέα σεζόν, τότε αυτός θα αναζητήσει την επιστροφή στην πατρίδα του.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Ένας από τους γκολκίπερ οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει από τη Superleague είναι ο 28χρονος Σέρβος της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς. O Ζίβκοβιτς μετρά 36 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με 3.240 λεπτά. Έχει ξεχωρίσει για τα σωματικά προσόντα και τις εμφανίσεις του, ενώ σε αυτόν οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η καλή ανασταλτική λειτουργία της Ξάνθης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport", ο Παναθηναϊκός και η Ξάνθη διαπραγματεύονται για την απόκτηση του και οδεύουν σε συμφωνία. Το αντίτιμο για τον Σέρβο προσεγγίζει τις 400.000 ευρώ, προβλέπεται ποσοστό μεταπώλησης και ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Εκτός από τον Ζίβκοβιτς, στη λίστα του Ουζουνίδη υπάρχει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης του ΠΑΣ, καθώς και οι Μάρκος Βελλίδης και Αντρέι Γκορμπούνοφ, αλλά σε χαμηλές θέσεις. Ο 48χρονος προπονητής θέλει έναν ικανό τερματοφύλακα, για να πλαισιώσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και ο Ζίβκοβιτς έχει το «πακέτο». Άλλωστε, ο Ουζουνίδης τον έχει επαινέσει μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 στα Πηγάδια…

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ