ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Έδωσε το πέναλτι για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του"

Στιλ: "Έδωσε το πέναλτι για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουκ Στιλ μίλησε μετά τον αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης, αναφέρθηκε στο πέναλτι που άλλαξε τη ροή του αγώνα και στην ανάγκη να διορθωθούν τα λάθη του ίδιου και των συμπαικτών του στην συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός, αν και προηγήθηκε 2-0 στη Λιέγη απέναντι στη Σταντάρ, δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, μένοντας στο 2-2 με τους Βέλγους. Βέβαια, έβαλε και η διαιτησία το χέρι της σε αυτό, ειδικά με το πέναλτι που καταλογίστηκε από τον Κουτρουμπή στον Ορλάντο Σα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο άλλαξε εν πολλοίς την εικόνα του αγώνα.

Ο τερματοφύλακας του "τριφυλλιού", Λουκ Στιλ, μίλησε μετά τον αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης, αναφέρθηκε στο πέναλτι και στην ανάγκη να διορθωθούν τα λάθη του ίδιου και των συμπαικτών του στην συνέχεια, ώστε να έρθουν νίκες σε παιχνίδια που ελέγχει η ομάδα του. Ναι μεν έκανε ειδική μνεία στην διαιτησία, αλλά εστίασε και στα λάθη της δικής του ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Προηγηθήκατε 2-0 και τελικά δεν πήρατε τους τρεις βαθμούς...

"Ναι και είμαστε απογοητευμένοι, γιατί πιστέψαμε ότι θα νικήσουμε. Αλλά μια αλλαγή του σκορ λίγο προτού βγει το ημίχρονο, επηρεάζει τη ροή του αγώνα. Μου φάνηκε υπερβολική η απόφαση. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και είναι άσχημο που δεν πήραμε τη νίκη".

Θεωρείς καθοριστική στιγμή την υπόδειξη του πέναλτι; Γιατί φάνηκε να αποσυντονίζεστε στη συνέχεια.

"Φυσικά και ήταν. Όσο είχαμε το προβάδισμα με δυο γκολ, ήμασταν πιο άνετοι και οι αντίπαλοι πιο προσεκτικοί στη διαχείριση του ματς. Με ένα γκολ διαφορά, αλλάζουν οι συνθήκες. Θέλω να ξαναδώ τη φάση. Ο βοηθός πίσω μου κάτι είπε στον διαιτητή και αναρωτιέμαι τι συζήτησαν. Ουσιαστικά, το πέναλτι το υπέδειξε ο επιπρόσθετος βοηθός και μου φαίνεται πως ήθελε να δικαιολογήσει την ύπαρξή του".

Είναι το τρίτο παιχνίδι στον όμιλο που οι κρίσιμες αποφάσεις των διαιτητών είναι εναντίον του Παναθηναϊκού. Πώς το σχολιάζεις;

"Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος λειτουργεί σε βάρος κάποιου άλλου. Θεωρώ ότι υπάρχει το ανθρώπινο λάθος. Αλλά με ενοχλεί ένα τόσο μεγάλο λάθος σε τόσο σημαντικό παιχνίδι. Πάντως, ακόμα μπορούμε να προκριθούμε, έχουμε πίστη στην πρόκριση και θέλουμε να παίξουμε στο επόμενο ματς όπως παίξαμε εδώ".

Άρα, βλέπεις μέλλον στην διοργάνωση.

"Υπάρχει θετική σκέψη στην ομάδα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα μπορούσαμε. Δεν αξίζαμε να ηττηθούμε από τον Άγιαξ, δικαιούμασταν τουλάχιστον έναν βαθμό στο Βίγκο και τη νίκη στη Λιέγη. Πρώτα απ' όλα όμως, πρέπει να κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας και να μην εστιάζουμε στα λάθη των άλλων. Θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα στο Europa League".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συμφώνησε με τη Nike για ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός
Τα κέφια του Εμποκού
Δεν παίζει με την Βέροια ο Λεντέσμα
Δεν κατανοούσε την αποβολή ο Στραματσόνι
Πρώτη για Μαυροκουκουλάκη στο Δ.Σ. της Super League
Οι λόγοι που καταρρέει ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο στην Ευρώπη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ