ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Δεν περιμέναμε να μας χειροκροτήσουν"

Στιλ: "Δεν περιμέναμε να μας χειροκροτήσουν"
INTIME SPORTS

Ο Λουκ Στιλ μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής με την Καλλονή εξήρε την στάση των φίλων του Παναθηναϊκού και στάθηκε στη διαφορά των συναισθημάτων από την απόλυτη βουβαμάρα στις φωνές και τα τραγούδια.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί την Καλλονή θα αρχίσει να επουλώνει την πληγή που άνοιξε ο αποκλεισμός από την Γκαμπάλα στο τριφύλλι σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Λουκ Στιλ. Ο γκολκίπερ των πράσινων με δηλώσεις του στο www.sport24.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης εξήρε και τη συμπεριφορά του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον Άγγλο ήταν η διαφορά στο πως ένιωσε ο ίδιος από την απόλυτη βουβαμάρα μέχρι το 87' στα συνθήματα και το χειροκρότημα μέχρι τη λήξη του αγώνα. Ο Στιλ μάλιστα σημείωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και κανείς από τους συμπαίκτες του δεν περίμεναν από τον κόσμο να χειροκροτήσει καθώς και οι οπαδοί των πράσινων έχουν πληγωθεί από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Προερχόσασταν από έναν αποκλεισμό σοκ και χρειαζόσασταν τη νίκη κόντρα στην Καλλονή...
"Ναι είχαμε καλή αντίδραση. Σίγουρα ήμαστε ακόμα πληγωμένοι από τον αποκλεισμό και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει με τη νίκη επί της Καλλονής. Σήμερα θέλαμε τη νίκη με καλή εμφάνιση προκειμένου να κοιτάξουμε μπροστά".

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0, θεωρείς ότι πιάσατε και καλή απόδοση;
"Θεωρώ ότι παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες τις οποίες τις κάναμε γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες τις οποίες μετουσιώσαμε σε γκολ. Ήμασταν βέβαια λίγο τυχεροί στο δεύτερο. Ξεκινήσαμε να επουλώνουμε την πληγή μας από τον αποκλεισμό της Πέμπτης αλλά θέλουμε και άλλες νίκες".

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκε για τον αποκλεισμό σας με μια "βουβή" διαμαρτυρία για 87 λεπτά, τι έχεις να πεις για τη στάση που κράτησαν οι οπαδοί σας;
"Ήταν πολύ ήσυχα στην αρχή... για να είμαι ειλικρινής βέβαια σε πολλά παιχνίδια στην Αγγλία επικρατεί αυτή η ηρεμία, η ατμόσφαιρα δεν είναι καλή. Θα μπορούσα να πω ότι... βαριόμουνα λίγο που άκουγα τη φωνή μου. Όταν άρχισαν να τραγουδούν όμως τα συναισθήματα που με διακατείχαν ήταν φανταστικά. Δε νομίζω ότι ποτέ ξανά στη ζωή μου έχει αλλάξει τόσο γρήγορα ο "διακόπτης" των συναισθημάτων από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ένιωσα πάρα πολύ καλά εκείνη τη στιγμή σε αντίθεση με την Πέμπτη το βράδυ που ήθελα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να πάω σπίτι μου και να φύγω απ' όλα. Θεωρώ ότι η αντίδραση τους στο τέλος ήταν κάτι πολύ όμορφο, ήταν μια ξεχωριστή στιγμή που ποτέ δεν θα ξεχάσω.

Για εμάς υπήρχε η νίκη μόνο σήμερα και ευτυχώς την πετύχαμε. Δεν περιμέναμε από τους οπαδούς να μας χειροκροτήσουν, το ξέραμε αυτό. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε όμως και θεωρώ ότι θα τους φέρουμε και πάλι κοντά μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ