ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Ακόμα δεν έχω πάρει αποφάσεις"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουκ Στιλ υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λουκ Στιλ παρουσιάζεται ως ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος πιθανώς να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν υπάρχει τέτοια εξέλιξη. Ο Άγγλος γκολκίπερ επικεντρώθηκε στα παιχνίδια που μένουν και δεν σχολίασε τα συμβάντα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στιλ στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με την ΑΕΚ την Τετάρτη: «Σίγουρα θα έχουμε τον παράγοντα έδρα όπως η ΑΕΚ την Κυριακή. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη καθώς ακόμα είμαστε στην μέση των πλέι οφ».

Για το πόσο επηρέασαν τους παίκτες όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Για αυτό θα με ρωτήσετε στο τέλος των πλει οφ. Αυτό που θέλουμε ως επαγγελματίες είναι να δίνουμε το παν. Κόντρα στην ΑΕΚ δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει πάντα να δίνουμε το 100%. Θα μπορούσα να πω πολλά για όσα έγιναν αλλά δεν αυτό το θέμα».

Για τα σενάρια που τον θέλουν να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει: «Δεν είναι αλήθεια ότι έχω αποφασίσει να φύγω. Δεν έχω συζητήσει το παραμικρό και ακόμα δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Είναι ένα ακόμα λάθος των δημοσιογράφων».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ