ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στηρίζουν τον Ουζουνίδη οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού και Καλαμάτας έπαιξαν για τους φτωχούς// Το καθιερωμένο πλέον φιλικό παιχνίδι των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού και της Καλαμάτας διεξήχθη και φέτος για 20η χρονιά  ανήμερα της Υπαπαντής πολιούχου της Καλαμάτας. Φιλικό με ιερό σκοπό καθώς τα έσοδα του θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καλαμάτας.

Αστέρια  που έγραψαν την δική τους ξεχωριστή ιστορία στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά γήπεδα έδωσαν το παρών. Ο Στρατηγός Μίμης Δομάζος απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι η τέχνη της μπάλας δεν ξεχνιέται όσα χρονιά και αν περάσουν. Ο Κρίστοφ Βαζέχα βρήκε και πάλι  δίχτυα , ο Ροτσα μοίρασε με μαεστρία ο Νιντζα Καλλιντζάκης ηγήθηκε της άμυνας των πρασίνων  ενώ MVP ήταν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Μίσας .Το παρών επίσης έδωσαν το γνωστό πειραχτήρι Τότης Φυλακούρης ,ο Κώστας Φραντζέσκος , ο Σπύρος Μαραγκός , ο Δήμος Κάβουρας ,ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο Κώστας Αθανασόπουλος, ο Περικλής Παπαπαναγής , ο Στράτος Σιωπίλης κ.α. Προπονητής της ομάδας των πρασίνων ήταν το αστέρι της ομάδα του Γουέμπλει Γιώργος Γονιός.

Με την ομάδα της Μαύρης Θύελλας αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Σπεντζόπουλος που μεσουράνησε την δεκαετία του 70 στα Ελληνικά γήπεδα. Ο  Άγγελος Σκαφιδάς , ο Τάσος Χατζηαγγελής ο Αντώνης ο Μαυρέας που μετά το Μαραντόνα αντιμετώπισε τον Στρατηγό Δομάζο , ο Κώστας Διδασκάλου , ο Μπιζίμης, ο Βαγγέλης Νικητόπουλος , ο Γιάννης Αθανασόπουλος,ο  Γιώργος Παυλής ,ο Μαχαίρας ,ο Κορομηλάς κ.α. ενώ σιγά σιγά θα πρέπει να συνηθίζουμε στη ιδέα ότι ο Αλέκος ο Δέδες ανήκει και αυτός στην ομάδα των παλαιμάχων .

Η ομάδα του Παναθηναϊκού επικράτησε με 4-1 με γκολ των Φρατζέσκου , Βαζεχα 2 και Κάβουρα ενώ για την Καλαμάτα το γκολ της τιμής σημείωσε ο Μαχαίρας. Η Μαύρη Θύελλα ίσως αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα καθώς έχασε πέναλτι  είχε και 4 δοκάρια ενώ βρήκε απέναντί της και έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα που παρά τα χρόνια και τα περιττά κιλά κατέβασε τα ρολά κυριολεκτικά

Οι παίχτες και των δύο ομάδων χάρηκαν το παιχνίδι και έφυγα
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού και Καλαμάτας έπαιξαν για τους φτωχούς// Το καθιερωμένο πλέον φιλικό παιχνίδι των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού και της Καλαμάτας διεξήχθη και φέτος για 20η χρονιά ανήμερα της Υπαπαντής πολιούχου της Καλαμάτας. Φιλικό με ιερό σκοπό καθώς τα έσοδα του θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καλαμάτας. Αστέρια που έγραψαν την δική τους ξεχωριστή ιστορία στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά γήπεδα έδωσαν το παρών. Ο Στρατηγός Μίμης Δομάζος απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι η τέχνη της μπάλας δεν ξεχνιέται όσα χρονιά και αν περάσουν. Ο Κρίστοφ Βαζέχα βρήκε και πάλι δίχτυα , ο Ροτσα μοίρασε με μαεστρία ο Νιντζα Καλλιντζάκης ηγήθηκε της άμυνας των πρασίνων ενώ MVP ήταν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Μίσας .Το παρών επίσης έδωσαν το γνωστό πειραχτήρι Τότης Φυλακούρης ,ο Κώστας Φραντζέσκος , ο Σπύρος Μαραγκός , ο Δήμος Κάβουρας ,ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο Κώστας Αθανασόπουλος, ο Περικλής Παπαπαναγής , ο Στράτος Σιωπίλης κ.α. Προπονητής της ομάδας των πρασίνων ήταν το αστέρι της ομάδα του Γουέμπλει Γιώργος Γονιός. Με την ομάδα της Μαύρης Θύελλας αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Σπεντζόπουλος που μεσουράνησε την δεκαετία του 70 στα Ελληνικά γήπεδα. Ο Άγγελος Σκαφιδάς , ο Τάσος Χατζηαγγελής ο Αντώνης ο Μαυρέας που μετά το Μαραντόνα αντιμετώπισε τον Στρατηγό Δομάζο , ο Κώστας Διδασκάλου , ο Μπιζίμης, ο Βαγγέλης Νικητόπουλος , ο Γιάννης Αθανασόπουλος,ο Γιώργος Παυλής ,ο Μαχαίρας ,ο Κορομηλάς κ.α. ενώ σιγά σιγά θα πρέπει να συνηθίζουμε στη ιδέα ότι ο Αλέκος ο Δέδες ανήκει και αυτός στην ομάδα των παλαιμάχων . Η ομάδα του Παναθηναϊκού επικράτησε με 4-1 με γκολ των Φρατζέσκου , Βαζεχα 2 και Κάβουρα ενώ για την Καλαμάτα το γκολ της τιμής σημείωσε ο Μαχαίρας. Η Μαύρη Θύελλα ίσως αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα καθώς έχασε πέναλτι είχε και 4 δοκάρια ενώ βρήκε απέναντί της και έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα που παρά τα χρόνια και τα περιττά κιλά κατέβασε τα ρολά κυριολεκτικά Οι παίχτες και των δύο ομάδων χάρηκαν το παιχνίδι και έφυγα EUROKINISSI

Με ανακοίνωση τους, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού χαιρετίζουν την επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη τον οποίο χαρακτηρίζουν "ένας απ' εμάς" και ζητούν να δοθεί η απαραίτητη στήριξη και υπομονή.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με μια ανακοίνωση τους πήραν θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στο τριφύλλι και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Συγκεκριμένα χαιρετίζουν αυτή την επιλογή και ζητούν από τον κόσμο να δείξει υπομονή και να συσπειρωθεί στο πλευρό της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Στις μέρες αυτές, που ο Παναθηναϊκός μας περνάει περίοδο αγωνιστικής κρίσης και οι φίλαθλοι της ομάδας αγωνιούν για το μέλλον της, εμείς οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Συλλόγου θέλουμε να τοποθετηθούμε για τα τεκταινόμενα και να κάνουμε μια ψύχραιμη – και προπαντός – εποικοδομητική αποτίμηση.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια περνάει πολλές δυσκολίες από εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες. Η ομάδα – παρά τις επενδύσεις – δεν έχει καταφέρει να σταθεί στο ύψος του ονόματος που φέρει, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στις ευρωπαϊκές.

Η επάνοδος στις επιτυχίες δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά εξαρτάται από πληθώρα παραγόντων, αρκετοί από τους οποίους είναι αστάθμητοι. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το ρευστό και διαβλητό περιβάλλον της διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν αφήνει περιθώρια ευ αγωνίζεσθαι και ισοτιμίας για όλους τους συλλόγους.

Ακόμα όμως και σε ένα τόσο δυσλειτουργικό πλαίσιο, η ομάδα μας πρέπει και μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα υπέρ του όμορφου και αποτελεσματικού ποδοσφαίρου, που θα προσελκύσει τους φιλάθλους και θα φέρει επιτυχίες.

Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παρακολουθούμε στενά και ταυτόχρονα διακριτικά τις εξελίξεις που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την ομάδα. Η απουσία τοποθέτησής μας σε πολλές από αυτές τις εξελίξεις ας μη θεωρηθεί ως αποστασιοποίηση από τα δρώμενα, αλλά ως συνειδητή επιλογή – με αποκλειστικό γνώμονα τη διατήρηση της ηρεμίας στους κόλπους της ομάδας – να συμβάλλουμε στη λήψη των καλύτερων δυνατών επιλογών από τη Διοίκηση. Επιπλέον, τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε εκδηλώσει επανειλημμένα την πρόθεσή μας να προσφέρουμε αφιλοκερδώς συμβουλευτική υποστήριξη στους διοικούντες. Υπάρχει ένα μεγάλο αναξιοποίητο ανθρώπινο δυναμικό στις τάξεις των Παλαιμάχων, ικανό να προσφέρει, όχι μόνο ανεπιτήδευτο ενδιαφέρον για την ομάδα, αλλά και γνώσεις, τόσο για την εσωτερική της λειτουργία, όσο και για το δύσβατο περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χαιρετίζουμε την επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη ως πρώτου προπονητή της ομάδας. Είναι ένας εξ ημών, με γνώσεις και αγάπη για την ομάδα. Αρκεί να του δοθεί η απαραίτητη πίστωση χρόνου και ένα υποστηρικτικό περιβάλλον. Ας επιδείξουμε όλοι υπομονή και αισιοδοξία.

Αυτή λοιπόν την κρίσιμη περίοδο για τον Παναθηναϊκό μας πρέπει, όλοι ανεξαιρέτως, όσοι πραγματικά τον αγαπούν και τον πονούν, ν' αφήσουν στην άκρη τις πικρίες τους και τα δικαιολογημένα παράπονά τους και να στηρίζουν την ομάδα με όλες τους τις δυνάμεις για να ξεπεράσει άμεσα και ανώδυνα την πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας της¨".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ