ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην... μαύρη λίστα και ο Ρότσα

Στην... μαύρη λίστα και ο Ρότσα
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά το ματς με την Προοδευτική όπου ο Αργεντινός τεχνικός διαχώριζε την θέση του με την διοίκηση της πράσινης ΠΑΕ σχετικά με τους... κομμένους έφερε την έκπληξη και παράλληλα την δυσαρέσκεια στα υψηλά κλιμάκια του Τριφυλλιού.

Η μαύρη λίστα του Παναθηναϊκού μπορεί να περιελάμβανε έξι συν έναν ποδοσφαιριστές αλλά ίσως ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αντικρίσει πρώτος την πόρτα της εξόδου από την Παιανία και μάλιστα σε διάστημα ενός μηνός από την μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού.

Στον Παναθηναϊκό άκουσαν με έκπληξη τις δηλώσεις του Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά το ματς με την Προοδευτική οι οποίες ήταν απέναντι στα όσα είχαν συζητήσει οι δυο πλευρές λίγες μέρες νωρίτερα.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω κύκλων μάλιστα εξέφραζαν την δυσαρέσκεια τους τονίζοντας: "Οι δηλώσεις του κ. Ρότσα δεν κινούνται στο περιεχόμενο της συνάντησης του με τον κ. Αλαφούζο την Δευτέρα. Έγιναν δε ενώ εκκρεμούσε νέα συνάντησή τους την Παρασκευή προκειμένου να συζητηθούν εκεί όλα τα ζητήματα της ομάδας".

Πιθανό το διαζύγιο...

Φυσικά οι τελευταίες εξελίξεις ίσως φέρουν τα πάνω κάτω και αντί της απομάκρυνσης ενός ποδοσφαιριστή να έχουμε πρώτα από όλα την απομάκρυνση του Χουάν Ραμόν Ρότσα από τον πράσινο πάγκο ο οποίος θέλησε να καλύψει τους ποδοσφαιριστές του και να διαφοροποιήσει την στάση του σε σχέση με τους ανθρώπους της διοίκησης του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ