ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Λιέγη εκτάκτως ο Ρισβάνης, πρώτη για Μπούι

Στην Λιέγη εκτάκτως ο Ρισβάνης, πρώτη για Μπούι
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Ρισβάνης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24 αναχώρησε την Τρίτη το μεσημέρι με προορισμό την Λιέγη και δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην 18άδα του αγώνα με την Σταντάρ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από την Τρίτη το μεσημέρι στην Λιέγη αλλά όσοι παίκτες παρέμειναν στην Αθήνα όπως ο Μπούι και ο Μπούρμπος αλλά και οι κομμένοι είχαν προπόνηση την Τρίτη το απόγευμα στο Κορωπί. Σε αυτήν όμως δεν έδωσε το παρών ο Σπύρος Ρισβάνης και αμέσως σήμανε συναγερμός για το τι έγινε με τον 20χρονο αμυντικό.

Η απουσία του όμως από την προπόνηση στο "Απήλειον" ήταν 100% δικαιολογημένη καθώς ο παίκτης είχε ενημερωθεί εκτάκτως από την πράσινη ΠΑΕ ότι έπρεπε να αναχωρήσει με προορισμό την Λιέγη για να ενταχθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Σταντάρ.

Έτσι και έγινε και ο νεαρός αμυντικός ταξίδεψε με προορισμό το Βέλγιο μαζί με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο και αργά το βράδυ της Τρίτης ενσωματώθηκε στην αποστολή των πράσινων.

Το πιθανότερο σενάριο για να ταξιδέψει εκτάκτως ο Ρισβάνης στην Λιέγη είναι ότι πιθανότατα ο Αναστασίου έκρινε απαραίτητη την παρουσία ενός αυθεντικού στόπερ ως εναλλακτική λύση στον πάγκο, δεδομένου του κάκιστου και επιβαρυμένου από τη βροχή αγωνιστικού χώρου ο οποίος ίσως προκαλέσει προβλήματα σε κάποιον από τους τρεις στόπερ, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Τριανταφυλλόπουλου οι οποίοι θα είναι μέλη της αρχικής ενδεκάδας.

Με αυτά και με αυτά όμως ο Ρισβάνης που αρχικά ήταν εκτός αποστολής δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην 18άδα του Παναθηναϊκού την Τετάρτη το βράδυ.

Πρώτη για Μπούι

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την προπόνηση των παικτών που έμειναν στην Αθήνα το παρών πλην του Μπούι και του Μπούρμπου έδωσαν επίσης και οι Σταματάκης, Μπαϊράμι που είναι ενεργά μέλη της πρώτης ομάδας αλλά και οι "κομμένοι" Γκέκας, Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης και Αποστολόπουλος.

Ο τελευταίος επέστρεψε από την δοκιμή του στον Λεβαδειακό και επανήλθε στις προπονήσεις των πράσινων και όπως όλα δείχνουν δεν θα προχωρήσει ο δανεισμός του στην ομάδα της Βοιωτίας.

Όλοι τους προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Χενκ Χέντερ με τον Ολλανδό να έχει αναλάβει όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό τις προπονήσεις των παραμενόντων στην Αθήνα.

Μάλιστα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση και στην διάρκεια της Τετάρτης όπως και την Πέμπτη ενώ όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό την Παρασκευή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ