ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην αποστολή του ντέρμπι ο Μέντες

Στην αποστολή του ντέρμπι ο Μέντες
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σε αυτή συμπεριέλαβε τον Μέντες όχι όμως και τον Μπεργκ. Εκτός και οι Ρισβάνης, Ντίνας, Μπαϊράμι.

Με τον Μέντες Ντα Σίλβα αλλά χωρίς τον Μπεργκ στην 20άδα θα βρεθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Τόσο ο Ολλανδός όσο και ο Σουηδός έκαναν κανονικά προπόνηση με την ομάδα του τριφυλλιού τις τελευταίες μέρες και ήταν στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Έλληνας τεχνικός όμως προτίμησε να πάρει τον Μέντες, πιθανότατα θα είναι στον πάγκο, και να μην ρισκάρει ακόμα με τον Σουηδό ο οποίος μετέχει στις προπονήσεις αλλά ακόμα δεν έχει παίξει σε κάποιο δίτερμα με τους συμπαίκτες του. Η επιθυμία του Σουηδού για να βρεθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν μεγάλη αλλά στο τριφύλλι προτίμησαν να τον αφήσουν εκτός.

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζι με 0% γκανιοτα στο 1Χ2(μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (26/10/2014 - 19:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως οικογενειακό δίτερμα και τέλος εξάσκηση στα στημένα. O Ντίνας προπονήθηκε ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την όγδοη αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπούι, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης".

Εκτός έμειναν οι Μπέργκ, Κότσαρης, Σταματάκης, Ρισβάνης, Μπερίσα, Ντίνας, Μπαϊράμι

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζι με 0% γκανιοτα στο 1Χ2(μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ