ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση η Δημόσια Διαβούλευση

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση η Δημόσια Διαβούλευση

Το πρώτο σκέλος της Δημόσιας Διαβούλευσης για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης" ολοκληρώθηκε και άρχισε το δεύτερο και τελικό.

Το πρώτο στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της ανακαίνισης του "Απόστολος Νικολαΐδης" ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 24/11.

Από τις 20 Οκτωβρίου έως και την προαναφερόμενη ημερομηνία, η ΜΠΕ που επιμελήθηκε η εταιρία Enveco ήταν μέσω της Περιφέρειας Αττικής διαθέσιμη προς όλους, ώστε να εκφράσουν τις απόψεις τους, τις ενστάσεις τους ή τις διαφοροποιήσεις τους.

Από την Τρίτη 25/11 μέχρι και τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, θα διαρκέσει το δεύτερο μέρος της δημόσιας διαβούλευσης, αυτή τη φορά μέσω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι, φορείς και πολίτες, μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις επί της ΜΠΕ μέχρι την προκαθορισμένη μέρα.

Αυτό το στάδιο είναι και το τελικό, αφού στη συνέχεια η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων θα εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο και θα επιτραπεί η έναρξη των εργασιών.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω τελούν υπό την αίρεση της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναφορικά με την έγκριση της σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ