ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην τελική ευθεία ο στόπερ

Στην τελική ευθεία ο στόπερ
INTIME SPORTS

Οι Φύσσας και Βόκολος αρχίζουν εκ νέου τις επαφές τους με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για το κέντρο της άμυνας και θέλουν να τελειώνουν μέσα στην εβδομάδα. "Περίεργα" μηνύματα από Σιανί.

Με πρόθεση να κλείσουν τον βασικό κεντρικό μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αρχίζουν εκ νέου τις επαφές τους τη Δευτέρα (15/6) οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, μετά το διάλειμμα της Κυριακής (14/6).

Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Μικάελ Σιανί και του Εμίρ Σπάχιτς, περιμένουν ενημέρωση από τον μάνατζερ του Μάρκος Ανχελερι αναφορικά με τις απαιτήσεις της Μάλαγα και ασχολούνται με άλλους δύο στόπερ.

Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας, επιθυμούν να έχουν εναλλακτικές λύσεις για παν ενδεχόμενο, για αυτό και διατηρούν διαύλους επικοινωνίας με άλλους αμυντικούς.

Δεν είναι σαφές ποιος παίκτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους, αφού, έχουν καταφέρει να το κρατήσουν μυστικό. Ωστόσο, προτίθενται να τελειώσουν την υπόθεση, διότι, δεν θέλουν άλλο να την αφήσουν να σέρνεται στην επικαιρότητα.

Το περίεργο με τον Σιανί

Σε αντίθεση με τα μηνύματα που έστελναν το Σάββατο (13/6) οι Γάλλοι δημοσιογράφοι αναφορικά με τις προθέσεις του Μικάελ Σιανί, η εφημερίδα L' Equipe έγραψε στο φύλο της Κυριακής (14/6) ότι ο 31χρονος στόπερ έχει ως προτεραιότητα την Premier League.

Τα ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας διακρίνονται για την εγκυρότητα τους, συνεπώς, δεν είναι εύκολο να αμφισβητηθεί. Ωστόσο, από την άλλη, ίσως ο Γάλλος αμυντικός και ο ατζέντης του να "θολώνουν τα νερά", ώστε, να πετύχουν την πιο συμφέρουσα συμφωνία για τους ίδιους.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν, οι Γάλλοι ανέφεραν ότι ο Σιανί διαδίδει ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό και πακετάρει τις βαλίτσες του για την Αθήνα.

Από την Τουρκία, όπου έχει καταγραφεί το ενδιαφέρον της Μπουρσασπορ, τονίζουν ότι ο Σιανί διστάζει να σκεφτεί την προοπτική της μετακόμισης και προτιμά να εξαντλήσει τα περιθώρια για κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ