ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην ρύθμιση των 100 δόσεων και ο Σισέ!

Στην ρύθμιση των 100 δόσεων και ο Σισέ!
INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ πριν έρθει στην Ελλάδα είχε φροντίσει να τακτοποιηθεί το θέμα με την οφειλή που είχε στο ελληνικό δημόσιο κάνοντας την σχετική ρύθμιση.

Από την Τρίτη (30/6) το μεσημέρι ο Τζιμπρίλ Σισέ μαζί με την σύζυγο του και τον μόλις 4 μηνών γιο τους βρίσκεται στην Αθήνα με σκοπό να απολαύσει κάποιες μέρες διακοπών στη χώρα μας αλλά και να εμφανιστεί ως "Dj" σε κλαμπ στην Αθήνα και στη Μύκονο.

Πριν έρθει όμως ο Γάλλος σταρ είχε φροντίσει να τακτοποιηθεί το θέμα με την οφειλή που είχε στο ελληνικό δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του "Sport24.gr", ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού χρωστούσε σημαντικό ποσό από τα χρόνια που αγωνιζόταν στο τριφύλλι, το οποίο πλέον είχε ξεπεράσει τις 300.000 ευρώ.

Φυσικά αυτό το ποσό ο Σισέ από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι το οφείλει ο Παναθηναϊκός. Και οι πράσινοι, από την άλλη, ότι δεν πρόκειται για τις υποχρεώσεις που απέρρεαν από το συμβόλαιο τους με τον Γάλλο σταρ. Ένας φαύλος κύκλος δηλαδή που κρατάει από τη στιγμή που έφυγε ο 34χρονος άσος από το τριφύλλι και έπαιξε το ρόλο του στο να μην επιστρέψει ο Σισέ στους πράσινους τον χειμώνα του 2013.

Παρόλα αυτά, το ποσό έχει πλέον μπει στην ρύθμιση των 100 δόσεων. Ο Γάλλος άσος, μάλιστα έχει και 30% απαλλαγή στις προσαυξήσεις και πρέπει να πληρώνει από εδώ και στο εξής ένα πάγιο ποσό κάθε μήνα για τα υπόλοιπα οκτώ χρόνια. Θα μπορούσε, βεβαίως, να πληρώσει εφάπαξ και... cash (όπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί παραδείγματι) και να γλιτώσει όλες τις προσαυξήσεις, αλλά προτίμησε τις 100 δόσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ