ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην πόρτα της εξόδου ο Αμπέντ

Στην πόρτα της εξόδου ο Αμπέντ
Χουχούμης Αμπέντ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μεχντί Αμπέντ δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ψάχνει ομάδα και ο Χουχούμης. Προτάθηκε ο Ζε Εντουάρντο (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για το φιλικό παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Τετάρτης (13/7 - 21:00) και στην οποία υπάρχουν εκπλήξεις.

Βλέπετε εκτός έμειναν οι Λέτο, Τελάντερ, Κοτσόλης, Αμπέντ και Χουχούμης με τους δυο τελευταίους όπως όλα δείχνουν να αποχωρούν από την ομάδα.

Όσον αφορά τον Διαμαντή Χουχούμη, ο Αντρέα Στραματσόνι τον πιστεύει, όμως θέλει να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα έτσι ώστε να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει έτοιμος στον Παναθηναϊκό.

Το ίδιο δεν φαίνεται να ισχύει για τον Αμπέντ. Ο Αλγερινός άσος δεν έχει πείσει τον Ιταλό τεχνικό και ήδη γίνεται προσπάθεια μήπως πουληθεί σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Οι πράσινοι θέλουν να γλυτώσουν το συμβόλαιο του και να βγάλουν μέρος της... χασούρας από την αγορά του.

Προτάθηκε ο Ζε Εντουάρντο

Με την κατάσταση την οποία βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Λέτο στην προετοιμασία είναι λογικό οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" να σκέφτονται το ενδεχόμενο απόκτησης ενός κλασικού φορ. Ένας από τους παίκτες που προτάθηκε και εξετάζεται είναι ο Ζε Εντουάρντο από την Βραζιλία.

Ο 28άχρονος άσος (κλείνει τα 29 τον Οκτώβριο) είναι περίεργη περίπτωση ποδοσφαιριστή μιας και έχει αλλάξει 22 φορές περιβάλλον στην καριέρα του! Διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και πέρσι αγωνίστηκε στα ΗΑΕ με την Αλ Σάαμπ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ