ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Ολλανδία ο Αναστασίου

Στην Ολλανδία ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ταξίδεψε το απόγευμα της Δευτέρας για την Ολλανδία προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του. Σκόρπισαν οι πράσινοι.

Δίπλα στην γυναίκα του και τα παιδιά του βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιάννης Αναστασίου με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να παίρνει και αυτός κάποιες πολύτιμες ανάσες δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο 42χρονος τεχνικός θα μείνει σίγουρα στην Ολλανδία για μια εβδομάδα, μέχρι να τελειώσουν οι σχολικές υποχρεώσεις των παιδιών του, και εν συνεχεία αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να κάνει κάποιες μέρες διακοπών στη χώρα μας.

Ο Γιάννης Αναστασίου την Δευτέρα το πρωί πήγε μέχρι το Κορωπί όπου συναντήθηκε μόνο με τον Λεωνίδα Βόκολο με τον οποίο συζήτησε για αρκετή ώρα, όπως κάθε μέρα στο "Γ. Καλαφάτης", αλλά φυσικά δεν έγινε η μεταγραφική σύσκεψη που όλοι περίμεναν.

Σκόρπισαν οι πράσινοι

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι ο Γιάννης Αναστασίου χαιρέτησε έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Και αυτό γιατί με την επιστροφή στο "Γ. Καλαφάτης" οι περισσότεροι πράσινοι, όσοι είχαν απομείνει σκόρπισαν προκειμένου να πάνε στις πατρίδες τους και να οργανώσουν τις διακοπές τους.

Το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν είναι στις 27 Ιουνίου, δηλαδή σε 19μέρες, και όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι λίγο μετά από μια τόσο μεγάλη σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ