ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην λίστα για την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Μάντζιος

Στην λίστα για την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Μάντζιος
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι μια από τις λύσεις που έχουν στα υπόψιν τους οι πράσινοι για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.

Την περίπτωση της επιστροφής του Βαγγέλη Μάντζιου στον Παναθηναϊκό έχουν εξετάσει στο τριφύλλι με τον 32χρονο σέντερ φορ να είναι μια από τις λύσεις, δεν αποκλείεται και η μοναδική Έλληνα επιθετικού, που έχουν στα υπόψιν τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο Έλληνας επιθετικός είναι μια αρκετά προσιτή λύση και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και πάλι με τον Γιάννη Αναστασίου, τη σεζόν 2008-09, που ήταν και η δεύτερη πιο παραγωγική του Μάντζιου τα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στο τριφύλλι.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει σε εκτίμηση τον έμπειρο φορ που έχει τα στοιχεία που ψάχνουν στο τριφύλλι καθώς πρόκειται για ένα ψηλό φορ που παίζει στην περιοχή ενώ είναι και τεχνίτης και θα μπορούσε να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη και μια πρώτη κουβέντα και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί και αν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση ή αν οι άνθρωποι του τριφυλλιού εξετάσουν τις άλλες λύσεις που έχουν στη λίστα τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ