ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Καστοριά οι Νέοι του Παναθηναϊκού

Στην Καστοριά οι Νέοι του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε φουλ ρυθμούς με καθημερινές διπλές προπονήσεις δουλεύουν πλέον οι παίκτες της K20 του Παναθηναϊκού καθώς από την Τετάρτη (3/8) οι πράσινοι βρίσκονται στην Καστοριά όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Στην πανέμορφη Καστοριά βρίσκεται από την Τετάρτη (3/8) η αποστολή της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού με την Κ20 να πραγματοποιεί εκεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της για τις επόμενες δέκα μέρες.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν ήδη σε φουλ ρυθμούς με καθημερινές διπλές προπονήσεις ενώ θα δώσουν και κάποια φιλικά αρχής γενομένης από την Παρασκευή το απόγευμα όπου θα πραγματοποιήσουν το πρώτο τους τεστ στην Καστοριά.

Στην αποστολή των πράσινων μετέχουν 24 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα στην Καστοριά έχουν ταξιδέψει οι 97άρηδες Μαυρομάτης, Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάννης, Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλος, Σερβιλάκης και Ανδρέου, οι 98άρηδες Χαλκίδης, Ευαγγέλου, Βαλμάς, Θεοχάρης, Μίγγος, Κουντουριώτης, Μπουζούκης, Πίσπας και οι 99άρηδες Ζερβόπουλος, Ντόκο, Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας και Μανιδάκης.

Χριστογεώργος αντί Ξενόπουλου

Επίσης την αποστολή ακολούθησε και ο Νίκος Χριστογεώργος, γκολκίπερ της ομάδας των Εφήβων του Παναθηναϊκού προκειμένου να υπάρχουν δυο τερματοφύλακες στην αποστολή καθώς ο Βασίλης Ξενόπουλος αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας κυρίως και μάλιστα τις τελευταίες δέκα μέρες λόγω και των αγώνων με την ΑΪΚ προπονείται μόνο με την πρώτη ομάδα. Ακόμη δεν μετέβη ο Σάμιος ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Δεν προχώρησε του Φος, παίρνει Μπέκα για γυμναστή

Σε ότι έχει να κάνει με τις προσθήκες στο τεχνικό τιμ των πράσινων θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν προχώρησε η περίπτωση επαναπατρισμού του Γιούσεφ Φος, τουλάχιστον για την ώρα, και τον ρόλο του γυμναστή θα αναλάβει ο Βαγγέλης Μπέκας. Ο έμπειρος γυμναστής που έχει περάσει από πολλές ομάδες στην Super League εδώ και μια εβδομάδα είχε αναλάβει την εκγύμναση των παικτών της ομάδας Νέων και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο γυμναστής της ομάδας Κ20 του Παναθηναϊκού, ίσως και της Κ17.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ