ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Εθνική ο Μπεργκ

Στην Εθνική ο Μπεργκ
Μπεργκ Σουηδία

Ο Σουηδός επιθετικός κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας για το φιλικό με τη Νορβηγία και την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Euro '16.

Ο Μάρκους Μπεργκ μπορεί την φετινή σεζόν ν' αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, όμως παρ' όλα αυτά κατάφερε να τις ξεπεράσει και το τελευταίο διάστημα να είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση.

Γι' αυτό τον λόγο και ο τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν, συμπεριέλαβε τον άσο του Παναθηναϊκού στις κλήσεις του για το φιλικό με τη Νορβηγία (08/06, 21.00) και την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο (14/06, 21.45) για τα προκριματικά του Euro '16.

Ωστόσο, για το φιλικό με τη Νορβηγία δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο Σκανδιναβός άσος θα είναι στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, καθώς στις 7 Ιουνίου διεξάγεται η 6η αγωνιστική των playoffs της Super League, με τον Παναθηναϊκό ν' αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο.

Στην περίπτωση που το τριφύλλι έχει εξασφαλίσει νωρίτερα και μαθηματικά την κατάκτηση της 1ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, θέλει μια ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ για να το πετύχει, είναι πιθανό οι πράσινοι να δώσουν άδεια στον Σουηδό άσο να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα και να προλάβει την αναμέτρηση με τη Νορβηγία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ