ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην εθνική Γερμανίας U21 ο Βλαχοδήμος

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, συμπεριελήφθη στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας U21 από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Στέφαν Κουντς, για τα φιλικά ματς με Αγγλία και Πορτογαλία.

Συνολικά 24 παίκτες κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας U21, Στέφαν Κουντς, για τις φιλικές αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες των Αγγλίας και Πορτογαλίας.

Ανάμεσα στους κληθέντες ποδοσφαιριστές και ο 22χρονος τερματοφύλακας τους Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

O Βλαχοδήμος μετρά 16 συμμετοχές με τη φανέλα του "τριφυλλιού" στη Super League και τρεις στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ επιστρέφει στις επιλογές της εθνικής Γερμανίας (σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο) για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβρη του 2015.

Να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα φιλικά παιχνίδια αποτελούν μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής Ελπίδων της Γερμανίας για την τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 30 Ιουνίου στην Πολωνία. Τα δυο φιλικά θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 28 Μαρτίου.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Βλαχοδήμος κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων καθώς η Γερμανία έχει προκριθεί στην τελική φάση και δικαίωμα συμμετοχής ακόμα στην Ελπίδων έχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1994 και 1995.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ