ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην ενδεκάδα ο Μπεργκ, πάγκο ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό

Στην ενδεκάδα ο Μπεργκ, πάγκο ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ συμπεριλήφθηκε όπως αναμενόταν στην αποστολή των πράσινων για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και σε συνδυασμό με την απουσία του Πέτριτς ο Σουηδός αναμένεται να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα. (VIDEO)

Με τον Μάρκους Μπεργκ όχι απλά στην αποστολή αλλά στο αρχικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη το βράδυ στο Περιστέρι. Ο Σουηδός συμπεριλήφθηκε όπως αναμενόταν στην αποστολή του τριφυλλιού, όπως και ο Τελάντερ έστω και αν έχει κάνει μόλις μια προπόνηση.

Ο Μπεργκ όμως αναμένεται να βρεθεί και στην βασική ενδεκάδα των πράσινων καθώς ο Στραματσόνι δεν έχει στην διάθεση του τον Πέτριτς που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Ο Σουηδός φορ θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους πράσινους στη νίκη και να συνδυάσει την επιστροφή του στα ματς του τριφυλλιού με ένα γκολ που θα δώσει την πρόκριση.

Στα θετικά για τον 39χρονο τεχνικό πλην της παρουσίας του Τελάντερ είναι φυσικά και η επιστροφή του Αμπέντ ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Αντίθετα εκτός έχουν μείνει πλην των τραυματιών Πέτριτς, Σάντσεθ, Εβανζελίστα, Μαμούτε, Μπουμάλ και των τιμωρημένων Ζέκα, Κουτρουμπή και οι Γιαννακόπουλος, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χουχούμης, Βέμερ, Αγγελόπουλος, Δώνης, Λέτο και Λάμπρου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Κροάτης επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο σήμερα κι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (10/02/2016 - 19:30 OTESport3) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι.

Ο Πέτριτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν προπονήθηκε, ενώ Εβαντζελίστα, Μαμούτε και Σάντσεθ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Απουσίασε, τέλος, και ο Μπουμάλ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το δεύτερο ματς με την ομάδα των δυτικών προαστίων, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου για την τέταρτη φάση στο Κύπελλο Ελλάδας COSMOTE.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Νάνο, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Αμπέντ, Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Στάικος και Ευαγγέλου.

Αντιθέτως, Ζέκα και Κουτρουμπής είναι τιμωρημένοι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ