ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Στην Ελλάδα για Μολέντο η Ιντερνασιονάλ"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Βραζιλία τις επόμενες μέρες ο εκπρόσωπος του Μολέντο θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του έμπειρου στόπερ στην Ιντερνασιονάλ.

Η Ιντερνασιονάλ θέλει να κάνει δικό της τον Μολέντο με κάθε τρόπο και αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από νέα δημοσιεύματα στην Βραζιλία και tweets Βραζιλιάνου δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με αυτά ο εκπρόσωπος του Μολέντο θα βρίσκεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες για να διαπραγματευθεί με τους πράσινους τη μεταγραφή του με το σύλλογο της Βραζιλίας να προσφέρει έως 260.000 ευρώ (1 εκατομμύριο ρέαλ Βραζιλίας) για να τον κάνει δικό του. Την πληροφορία έγραψε και ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Λούκας Κολλάρ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Μετά τους Γκάμπριελ Ντίας και Ρότζερ το ενδιαφέρον στρέφεται στον Μολέντο. Ο εκπρόσωπος του παίκτη ταξιδεύει στην Ελλάδα για να συζητήσει την επιστροφή του παίκτη στη Βραζιλία. Η Ιντερνασιονάλ μπορεί να προσφέρει 300.000 ευρώ για την ελευθέρας του Μολέντο τον Ιανουάριο. Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού τελειώνει το καλοκαίρι".

Όσο για τη στάση της "πράσινης" διοίκησης; Καταρχάς, όλοι πωλούνται με το κατάλληλο αντίτιμο. Αυτό ισχύει ειδικά για τον Μολέντο, για τον οποίο γνωρίζουν στο Τριφύλλι ότι δεν μπορούν να κερδίσουν πολλά χρήματα, επειδή το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός δεν έχει εξοφλήσει στην Μπόκα Τζούνιορς την πρώτη δόση (250.000 ευρώ) για τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες. Τα αργεντινικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι οι "χεϊνέζες" θα δείξουν κατανόηση στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουν οι "πράσινοι", αρκεί να εισπράξουν σύντομα ένα μέρος της οφειλής.

Λόγω της κατάστασης, δεν λείπουν τα ακραία σενάρια που αναφέρουν ότι ο 26χρονος επιθετικός ίσως επιστρέψει στο Μπουένος Άιρες τον Ιανουάριο, εάν δεν πληρωθούν τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί για τη μεταγραφή του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ