ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην έξοδο Γκαλίνοβιτς, Μελίσσης

Στην έξοδο Γκαλίνοβιτς, Μελίσσης
INTIME SPORTS

Μετά την αποχώρηση του Αντε Ρουκάβινα που ανήκει πλέον στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" ειδοποιήθηκαν από τους ανθρώπους του συλλόγου να βρουν ομάδα.

Οι Μάριο Γκαλίνοβιτς και Χρήστος Μελίσσης δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια την φετινή χρονιά.

Από την μια η απόκτηση του Ντάριο Φερνάντες και η άσχημη περσινή χρονιά οδήγησαν τον Κροάτη πορτιέρο των "πράσινων" να μην είναι σε θέση να βοηθήσει μια ακόμα σεζόν, από την άλλη ο Ελληνας αμυντικός που ήταν δανεικός στην Λάρισα δεν έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει με την εικόνα που έδειξε, ενώ με την προσθήκη και του νέου αμυντικού (Μπουμσόνγκ) έπρεπε να απελευθερωθεί μια θέση.

Οι δύο παίκτες όπως είναι φυσικό δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τα φιλικά παιχνίδια με Ιντερ και Μίλαν στις αρχές του Αυγούστου.

Επιστροφή και "δέσιμο"

Αγωνιστικά, οι "πράσινοι" επιστρέφουν από το Κιτσμπούχελ της Αυστρίας το απόγευμα και εισέρχονται στο τρίτο στάδιο προετοιμασίας και πιο βασικό.

Αυτό που ο Νίκος Νιόπλιας καλείται να "χτίσει" και να "δέσει" την ομάδα μέσα από τις τέσσερις σημαντικές φιλικές αναμετρήσεις που έχει να δώσει μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ιντερ, Μίλαν, Ατρόμητος και Τζένοα οι τέσσερις σύλλογοι που θα τεθούν αντίπαλοι των νταμπλούχων, οι οποίοι μετά την επιστροφή τους το απόγευμα θα έχουν διήμερο ρεπό ξεκούρασης μετά την κοπιαστική προετοιμασία στα βουνά του Κιτσμπούχελ.

Ευχές στο "αντίο" του Ρουκάβινα


Μετά την επίσημη παρουσίαση από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον Κροάτη μεσοεπιθετικό για την προσφορά του στο "τριφύλλι".

Η ανακοίνωση για Ρουκάβινα: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή Άντε Ρουκάβινα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Ο Άντε Ρουκάβινα στον ΠΑΟ με αριθμούς

Στην έξοδο Γκαλίνοβιτς, Μελίσσης

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ