ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην εξέδρα ο Στραματσόνι στο ματς με την Σταντάρ

Στην εξέδρα ο Στραματσόνι στο ματς με την Σταντάρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρομπέρτο Μούτσι αναμένεται να καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Σταντάρ Λιέγης με τον Ιταλό τεχνικό να πληρώνει την αποβολή του στο πρώτο ματς των δυο ομάδων.

Από τα μπουθ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και όχι τον πάγκο του Παναθηναϊκού θα καθοδηγήσει, όσοι μπορεί, τους πράσινους ο Ιταλός τεχνικός στην αναμέτρηση της Πέμπτης για το Europa League με την Σταντάρ Λιέγης.

Ο προπονητής των πράσινων επειδή αποβλήθηκε στο ματς των δυο ομάδων στη Λιέγη είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι της προσεχής Πέμπτης και δεν μπορεί να είναι ούτε στα αποδυτήρια, ούτε φυσικά στον πάγκο.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως την ομάδα θα καθοδηγήσει και πάλι ο Ρομπέρτο Μούτσι, όπως έκανε και στο δεύτερο 45λεπτο του αγώνα με τους Βέλγους.

Στον Παναθηναϊκό ακόμα δεν έχει έρθει επίσημη ενημέρωση για την τιμωρία του Αντρέα Στραματσόνι και πόσες αγωνιστικές θα είναι αυτή αλλά είναι δεδομένη η απουσία του από την αναμέτρηση της Πέμπτης. Όταν έρθει η επίσημη ενημέρωση το τριφύλλι θα καταθέσει υπόμνημα για την μείωση της ποινής αν αυτή αφορά περισσότερες αγωνιστικές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ