ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην διάθεση του Στραματσόνι ο Χουλτ στον Παναθηναϊκό

Στην διάθεση του Στραματσόνι ο Χουλτ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού επιφύλασσε μια ευχάριστη είδηση για τον Αντρέα Στραματσόνι να βλέπει τον Νίκλας Χουλτ να βγάζει χωρίς πρόβλημα την προπόνηση. Δεν προπονήθηκε ο Μολέντο ο οποίος αναμένεται να μπει τις επόμενες μέρες στο πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Πέμπτης (18/8) με την Μπρόντμπι ξεκίνησε το Σάββατο το απόγευμα με τον Αντρέα Στραματσόνι να βλέπει τον Νίκλας Χουλτ να βγάζει όλο το πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεση του για την αναμέτρηση με τους Δανούς. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με τον Μολέντο ο οποίος έκανε προπόνηση μόνος του με τον Ιταλό να τον περιμένει μέχρι την Τρίτη να μπει στις προπονήσεις ώστε να τον έχει στην διάθεση του. Στο πρόγραμμα του Σαββάτου δεν συμμετείχε και ο Μπουμάλ ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έκανε θεραπεία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για την πρώτη αναμέτρηση με την Μπρόντμπι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, παίζοντας το ένα παιχνίδια με περιορισμούς σε μικρό χώρο και το άλλο παιχνίδια με πάσες εναλλάξ, ενώ στο τέλος όλοι μαζί έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Μπουμάλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό του και έκανε θεραπεία, ενώ Μολέντο και Τελάντερ συνέχισαν το πρόγραμμά τους. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 9 το πρωί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ