ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην διάθεση του Αναστασίου όλοι πλην Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Στην διάθεση του Αναστασίου όλοι πλην Εσιέν στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Κυριακή χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα για τον Γιάννη Αναστασίου πλην των ήδη γνωστών με τις απουσίες των Εσιέν και Κότσαρη.

Η προετοιμασία για την Γκαμπάλα ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό με μια προπόνηση την Κυριακή το απόγευμα στο "Γ. Καλαφάτης". Οι πράσινοι μετά το ρεπό του Σαββάτου βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και γυμνάστηκαν σε μια προπόνηση αρκετά χαλαρή και με έμφαση στην τεχνική και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε όλους τους παίκτες να βρίσκονται στην διάθεση του πλην των Εσιέν και Κότσαρη. Ο Γκανέζος μάλιστα δεν ακολουθεί ακόμα κανένα μέρος από την προπόνηση της πρώτης ομάδας και γυμνάζεται από την αρχή έως το τέλος υπό τις οδηγίες του Φος. Όσο για τον Κότσαρη έχει κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έχει προτιμηθεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για όσο χρειαστεί και εν συνεχεία να μπει.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας λέγοντας πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανάλυση της Γκαμπάλα και βίντεο προκειμένου οι πράσινοι να ξέρουν τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (20/8) το βράδυ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Καμπάλα την προσεχή Πέμπτη. Οι ποδοσφαιριστές μετά την προθέρμανση, έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με πάσες. Ο Εσιέν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κότσαρης έκανε θεραπεία".

Οι πράσινοι θα προπονηθούν την Δευτέρα το πρωί και εν συνεχεία την Τρίτη το απόγευμα στην τελευταία προπόνηση επί Αθηναϊκού εδάφους πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Αζερμπαϊτζάν την Τετάρτη το πρωί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ