ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην διάθεση του Αναστασίου ο Λαγός

Στην διάθεση του Αναστασίου ο Λαγός
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Λαγός προπονήθηκε το Σάββατο και συμπεριλήφθηκε στην 20άδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Κυριακής (24/5) με τον Ατρόμητο.

Με τον Τάσο Λαγό στην αποστολή και λογικά και στη σύνθεση του θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός καθώς ο Έλληνας διεθνής μέσος συμπεριλήφθηκε στην 20άδα των πράσινων παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Ενοχλήσεις όμως που δεν φαίνονται ικανές να τον αφήσουν εκτός μάχης με τον δυναμικό μέσο άλλωστε αρκετές φορές να βάζει στην άκρη τον πόνο για να προσφέρει στην ομάδα του.

Μάλιστα η εικοσάδα του Παναθηναϊκού είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που ήταν και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πριν τρεις μέρες κάτι που σπάνια έχει ξανασυμβεί.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χουχούμης, Πέτριτς αλλά και οι Κότσαρης, Αγγελόπουλος Β. (βρίσκονται στην Ολλανδία), Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Μέντες, Μπούι, Ντίνας και Σταματάκης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (24/05/2015 - 20:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, ακολούθως μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Χουχούμης και Πέτριτς συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play-offs της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Μπερίσα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ